Recent Posts

Hamad Međedović vicešampion Evrope

Hamad Međedović vicešampion Evrope

MOST– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Sport” 30. Juli. 2017. 21: 12-Hamad Međedović vicešampion Evrope… Mladi teniser iz Novog Pazara Hamad Međedović osvojio je drugo mjesto na Evropskom prvenstvu za uzrast do 14 godina, koji se prethodnih dana održavao u češkom gradu Most…

Prvi junior svjeta protiv drugog, ipak prvi bolji!!!

Hamad Međedović nije uspio da osvoji titulu na Evrospkom prvenstvu u tenisu u konkurenciji do 14 godina.

Evropsko prvenstvo u Mostu igrano je na šljaci.

MLADI teniser iz Novog Pazara Hamad Međedović osvojio je drugo mjesto na Evropskom prvenstvu za uzrast do 14 godina, koji se prethodnih dana održavao u češkom gradu Most.

Naš talentovani as izgubio je u finalu od prvog favorita, Danca Holgera Vitusa Nodskova Runea, sa 6:2, 6:1.

Igrač iz Novog Pazara je plasmanom u borbu za titulu nastavio niz uspjeha tokom ove godine, jer je u maju osvojio Pešćani kup, evropski turnir prve kategorije za igrače do 14 godina. Potom je, u starijoj konkurenciji do 16 godina, stigao do finala Ljetnjeg prvenstva Srbije.

Srpski teniser Hamad Međedović (2) nije uspeo da trijumfuje na Evropskom prvenstvu za igrače do 14 godina pošto je u finalu ovog turnira od njega bolji bio danski teniser Olger Vitus Nodskov Rune (1) koji ga je savladao u dva seta – 6:2, 6:1.

Inače, Hamad trenira u Akademiji “Bogdan Obradović”, a tokom ove godine je već ostvario neke zapažene uspehe. Bio je finalista na turniru u Tarbu, koje je nezvanično prvenstvo sveta za igrače do 14 godina, a na Zimskom prvenstvu Srbije do 16 godina je postao šampion.

Za Međedovića svi imaju reči hvale, a Bogdan Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije, u jednom od intervjua  istakao je da Hamad ima bolje predispozicije nego Novak Đoković kada je bio 14-godišnjak.

Međedović je prethodno u polufinalnu pobjedio Nardija, trećeg nosioca, ali izgleda da mu je taj meč uzeo previše energije za finale u češkom Mostu.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net