Recent Posts

HOROR: Otkazale kočnice, prevrnuo se autobus, dvadeset putnika ozlijeđeno

HOROR: Otkazale kočnice, prevrnuo se autobus, dvadeset putnika ozlijeđeno

VALJEVO: objavljeno u kategoriji, Vijesti, Region, Crna Hronika 29. 07. 2017. 20: 30 HOROR: Otkazale kočnice, prevrnuo se autobus, dvadeset putnika ozlijeđeno… Dvadesetak putnika je povređeno u prevrtanju autobusa na putu Valjevo – Bajina Bašta, u mestu Rovni… UDES KOD VALJEVA Prevrnuo se minibus, dvadesetak povređenih…

Na autobusu kragujevačkih registrarskih tablica otkazale su kočnice, potom je udario u stijenu i prevrnuo se na kolovoz…
Svi povređeni su zbrinuti u valjevskoj bolnici. Iz bolnice su saopštili da će uskoro biti data i zvanična informacija za javnost. “Putevi Srbije” su saopštili da je zbog saobraćajne nezgode prekinut saobraćaj na deonici Valjevo- Bajina Bašta. Alternativni pravac je kroz naselje Rovni.

Prema prvim informacijama, nema nastradalih, a u minibusu su bili planinari iz Kragujevca koji su se vraćali sa Povlena.

Takođe, kako saznajemo, udes se dogodio jer su otkazale kočnice na vozilu, pa je došlo do udara u stenu, nakon čega se minibus prevrnuo.

Do 29 ljudi, koliko ih je bilo u vozilu, 18 povređenih je već stiglo u Urgentni centar Opšte bolnice i njihovo zbrinjavanje je u toku.

Kako saznajemo, najteže povređen je vozač minibusa, koji je, prema nezvaničnim informacijama, ispao iz vozila nakon što je uspio da “propne” minibus, koji je udario u stenu i prevrnuo se na krov. Vozač je tako uspio da spriječi veću tragediju.

Poslednje. važeće inform,acije su iz: JP “Putevi Srbije” su saopštili da je zbog saobraćajne nesreće prekinut saobraćaj na deonici Valjevo- Bajina Bašte kod mesta Rovni.

Kao allternativni pravac je predviđeno da se vozi kroz naselje Rovni.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net