Recent Posts

POSTANARI IZ PAKLA: Sipali drogu u piće, pljačkali i zlostavljali

POSTANARI IZ PAKLA: Sipali drogu u piće, pljačkali i zlostavljali

BEOGRAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 26. 07. 2017. 15: 52- POSTANARI IZ PAKLA: Sipali drogu u piće, pljačkali i zlostavljali… BEOGRADSKI PAR IZ PAKLA: Ludima sipali drogu u piće, pa ih pljačkali i zlostavljali…

Sumnja se da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, potom sipali u piće oštećenima omamljujuća sredstva, koristeći njihovu nepažnju, od kojih bi gubili svijest.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Batrić B. (38) i Anu G. (37), osumnjičene da su izvršili više krivičnih dijela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.B.B. je, pored krađa, prevara i razbojništva, silovao i jednu ženu…

Po izvještajima i pisanju portala postoje osnovi sumnje da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude, pa nakon dogovoranja oko uvjeta iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva koristeći njihovu nepažnju, sipali u piće oštećenima omamljujuća sredstva od kojih su gubili svijest.

Nakon toga vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vrijedne predmete te skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net