Recent Posts

Dnevni horoskop za srijedu 26. juli 2017

Dnevni horoskop za srijedu 26. juli 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 26. 07. 2017. 00: 02-Dnevni horoskop za srijedu 26. juli 2017- Danas nam dan protiče bez značajnijih aspekata, možete ga kreirati prema sostvenoj zamisli i voditi se svojom energijom.  Svakako da dan bez jačih aktivnosti na nebu obično podrazumjeva neko zatišje pred buru, pa dan treba da provedete bez većih zamaranja. Odmarajte i bavite se lepim stvarima koje vam prijaju- Ovan pred putovanjem, Bik voli svoj posao, Blizanci mjerkaju Strijelca, Rak pravičan, Lav traga za kompromisima, Djevica u povlačenju, Vaga aktivna, Škorpija pesimistična, Jarcu dobar dan za posao, Vodoliji stiže pomoć, a Ribe njeguju stare navike. Ovo je današnji horoskop za 26.07. 2017. godine… Čitajte regionalni portal http://iBalkan.net i pratite astrološki tim i Hososkop koji predvodi Astrolog: Suleyman Serbest sa sjedištem u Istanbulu…

OVAN

POSAO
Djelujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima provjeravate različite informacije koje utječu na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj mjeri koliko je potrebno.
LJUBAV
Pred voljenom osobom ponekad ni velike riječi nisu dovoljne do ostvarite svoje namjere. Iskrena osjećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK

POSAO
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV
Nema razloga da oklijevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osjetite promjene u raspoloženju i da usmjerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Posjetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO
Djelujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.
LJUBAV
Voljena osoba negoduje i u izvesnoj mjeri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namjerom da se stvari promjene u vašu korist.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

RAK

POSAO
Zamjerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je riječ o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmjerite ka korisnim ciljevima.
LJUBAV
Partner djeluje vrlo podsticajno i umije da preusmjeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

LAV

POSAO
Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savjet i završite sve započete poslove u predvidjenom roku.
LJUBAV
Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da iznevjerite nečija očekivanja i otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim ojsetljivim temama.
ZDRAVLJE
Provedite više vremena na svježem vazduhu.

DJEVICA

POSAO
Ukoliko se vasi poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite pretjerano sujetni ili lakomisleni. Promjenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese.
LJUBAV
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

VAGA

POSAO
Suviše strogo ocjenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cijenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
LJUBAV
Nema potrebe da pokrećete neku osjetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

ŠKORPIJA

POSAO
Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
LJUBAV
Povremeno djelujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

STRIJELAC

POSAO
Djelujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povežete informacije sa kojima raspolažete.
LJUBAV
Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

JARAC

POSAO
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju prije nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik.
LJUBAV
Partner vam daje do znanja da traži osjećaj povjerenja i sigurnost. Razmislite dobro i budite iskreni i prema sebi i prema njemu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VODOLIJA

POSAO
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima prije ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubjedljivo.
LJUBAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

RIBE

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rješavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.
LJUBAV
Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će vam tako biti lakše.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite.

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net