Recent Posts

Obračun staraca: 67 godišnjak pokušao ubiti 80-godišnjeg sugrađanina

Policijski službenici sinoć su u Banjoj Luci uhapsili 67-godišnjeg N. Š., zbog sumnje da je pokušao izvršiti ubistvo svog 80-godišnjeg sugrađanina…

Obračun staraca: 67 godišnjak pokušao ubiti 80-godišnjeg sugrađanina

Policijski službenici sinoć su u Banjoj Luci uhapsili 67-godišnjeg N. Š., zbog sumnje da je pokušao izvršiti ubistvo svog 80-godišnjeg sugrađanina.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Banja Luka, cijeli incident se dogodio oko 19 sati na igralištu u Ulice carice Milice.Tada je N. Š. svom sugrađaninu nožem nanio povrede u predjelu stomaka, nakon čega je povrijeđeni prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske.

– Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje mu je ukazana pomoć. Policijski službenici su na licu mjestu pronašli i izuzeli nož sa kojim su nanesene povrede. Policijski službenici Sektora kriminalističke policije će ispitati osumnjičenog na okolnosti izvršenja krivičnog djela ubistvo u pokušaju – kazala je portparolka PU banja Luka Marija Markanović

Ona je dodala da je o navedenim okolnostima upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, po čijem nalogu će se preduzimati dalje mjere i radnje prema osumnjičenom.

Policijski službenici su na mjestu incidenta pronašli i izuzeli nož, nakon čega je N. Š. priveden zbog izvršenja krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, a o svemu je upoznat i dežurni tužilac.

izvor- agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net