Recent Posts

Saslušani Mubera i Senad branili se ćutanjem: Nespremni da daju odbranu

Kao i u policiji, Mubera (32) i Senad Muhović (34) iz Sjenice, koji su osumnjičeni za ubistvo Anela Papića (32) na saslušanju u Novom Pazaru branili su se ćutanjem.

Saslušani Mubera i Senad branili se ćutanjem: Nespremni da daju odbranu

Bračni par Mubera i Senad Muhović iz Sjenice, koji su se u petak na Horgošu predali srpskim pravosudnim organima i koji su od tada u pritvoru u Novom Pazaru zbog sumnje da su ubili Anela Papića, u totalnom su rastrojstvu.

Njih je danas saslušao Viši javni tužuilac u Novom Pazaru, ali su se kao i dva dana ranije pred policijom branili ćutanjem.

Iako su se u medijima pojavile informacije da će navodno Mubera preuzeti krivicu na sebe,  upućeni u istragu kažu da istraga ima čvrste dokaze da su oboje učestvovali u zločinu koji su spaljivanjem tijela pokušali da prikriju.

Prema saznanjima medija,  krv ubijenog Anela Papića nađena je u kolima Muhovića

ISTO kao i u policiji, Mubera  i Senad Muhović iz Sjenice, koji su osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Anela Papića , u ponedeljak su se i na saslušanju pred zamjenikom višeg javnog tužioca u Novom Pazaru branili ćutanjem. Njihovo ćutanje je očekivano, jer se pretpostavlja da još nisu oformili advokatski tim koji će ih braniti, niti razradili strategiju odbrane. Prema nezvaničnim informacijama, oni su vidno psihički rastrojeni i trenutno su nespremni da se brane.
Podsjetimo, zbog sumnje da su 23. juna ove godine u selu Ponorac kod Sjenice sa više udaraca kamenom u glavu usmrtili Muberinog ljubavnika Amela Papića, a potom otputovali u Njemačku, policija je za ovim bračnim parom raspisala potjernicu. Oni su se prošlog petka vratili iz Nemačke i na Horgošu se dobrovoljno predali policiji Srbije.

izvor-agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net