Recent Posts

LJUBAVNICI uhapšeni na HORGOŠU

 

LJUBAVNICI uhapšeni na HORGOŠU

Na graničnom prelazu Horgošu, danas su uhapšeni supružnici Mubera i Senad Muhović, za kojima je bila raspisana policijska poternica. Oni se sumnjiče da su 23. juna u Sjenici počinili teško ubistvo. Osumnjičeni su uhapšeni na ulazu u Srbiju, i tokom subote trebalo bi da budu saslušani pred pravosudnim organima u Novom Pazaru.

Anel Papić (32) ubijen je u šumi na putu između njegove i Muberine kuće. Ubijen je udarcima kamenom u glavu, a njegovo telo je potom pokriveno granjem i zapaljeno.

Zločin je otkriven dan kasnije, kada su osumnjičeni supružnici Mubera i Senad Muhović, već pobjegli iz Srbije.

“Gradom su kružile priče da je Anel bio u vezi sa Muberom Muhović., suprugom Senada Muhovića, koji inače radi u Njemačkoj. Nakon pronalaska tijela, inspektori su se uputili do njihove porodične kuće kako bi obavili informativni razgovor, ali su im tamo rekli da su supružnici Mubera i Senad Muhović s djecom tog jutra otputovali u Njemačku”.

Kako se saznaje, supružnici koji su u Srbiju došli iz Njemačke uhapšeni su na  Horgoš- graničnom prijelazu u Srbiji.

Anel je nestao u jutro 23. juna, nakon što je porodici rekao da ide do grada. Pošto ga nije bilo cijelog dana, njegov otac Ahmo Papić je oko ponoći slučaj prijavio policiji, a dan kasnije je sinovo tijelo pronašao u šumi na starom putu koji vodi ka Muberinoj kući.

Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo tijelo zatim je zatrpano granjem i zapaljeno.

Za Muberom i Senadom je bila raspisana potjernica, pošto je svi dosadašnji dokazi ukazuju na to da su supružnici glavni osumnjičeni.

– Nakon dolaska iz Njemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mjestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad – rekao je ranije izvor iz istrage.

izvor-agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net