Recent Posts

Horoskop za utorak 4. juli 2017

Horoskop za utorak 4. juli 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP”- 4. 07. 2017. 00: 02- Horoskop za utorak 4. juli 2017-Ovan spušta ego, Bik ima buru misli, Blizanci zaljubljeni u Bika, Rak neprilagodljiv, Lav se postavlja liderski, Djevica energična, Vaga loše raspoložena, Škorpija zatvorena, Strijelcu treba odmor, Jarcu slijedi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribe nostalgične.-Današnji dan će posebno proslaviti Amerikanci pošto je danas “čuveni” 4. jul, dan kada Amerikanci pobjeđuju sve neprijatelje, počevši od ovih zemaljskih do najinteligentnijih svemirskih . A slavi se od 1776. kada je u Filadelfiji potpisana američka Deklaracija o nezavisnosti. Zanimljivo je da su na današnji dan 1826. umrla dva predsednika USA…Dok su Ameri slavili nezavisnost, nekih 310 godina ranije uveliko se ratovalo sa Turcima koji su na današnji dan udarili na Beograd, a skoro 500 godina kasnije opet se ratovalo protiv okupatora, pa je današnji dan nekada bio slavljen i kao Dan borca. Nadamo se da više neće biti ni ratova, ni boraca i sličnih stvari… Ovo je  horoskop za utorak 04.07.2017. godine.

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namjere i jasne ciljeve.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Dobro.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspjeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspjeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osjećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Počnite sa vježbanjem.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Imate utisak da okolina nema dovoljno razumjevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.
LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme.Izmedju vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepovjerenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Napetost.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Imate dobre ideje, ali na žalost, vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rješenje.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi dokle god ne osjetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE
Provodite više vremena na svježem vazduhu.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Imate pomalo loš predosjećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbjegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja umije da djeluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Dobro.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje. Sa nekoliko dobrih poteza možete riješiti svoje probleme.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu na neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promjeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namjera.
ZDRAVLJE
Napetost.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili povjerenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savjet.
LJUBAV
Pokažite da imate dovoljno povjerenja u blisku osobu posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak umije lako da prevari. Oslonite se na svoja osjećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvijek postoji neko zaobilazno rješenje. Obratite pažnju na nove informacije. Važno je da udružite svoje ineterese sa provjerenim saradnicima.
LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmjeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osjetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
U dogovoru sa saradnicima je potrebno da ostvarite saglasnost u uvažavanju različitih interesovanja ili praktičnih ciljeva. Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu.
LJUBAV
Postoje neka pitanja koja se postupno rješavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rješavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utječe na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbjegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvijek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspjeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utječe na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net