Recent Posts

MAKEDONIJA ZAVIJENA U CRNO

MAKEDONIJA JE ZAVIJENA U CRNO-Tri osobe su poginule, a jedna trogodišnja djevojčica se bori za život u Urgentnom centru u Skoplju, nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Štip – Veles, na istoku Makedonije.

MAKEDONIJA ZAVIJENA U CRNO: POGINULE TRI OSOBE, DJEVOJČICI SE BORE ZA ŽIVOT

Tri osobe su poginule, a jedna trogodišnja djevojčica se bori za život u Urgentnom centru u Skoplju, nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Štip – Veles, na istoku Makedonije.

Prema saopćenju policije, kod mjesta zvanog Crna Tačka, sudarila su se dva vozila marke “golf”, jedan sa kumanovskim, drugi s veleškim registarskim oznakama.

Na licu mjesta živote su izgubili vozač S. S. (45) i njegova saputnica B. S. (55), oboje iz Krive Palanke, dok je smrt Velešanke D. J. (32) konstatirana u Medicinskom centru u Velesu.U nesreći je teško povrijeđena i njena trogodišnja kćerkica, koja je prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Potvrđeno je da su direktno na licu mjesta živote su izgubili vozač S. S. (45) i njegova saputnica B. S. (55), oboje iz Krive Palanke, dok je  Velešanka D. J. (32) preminula u Medicinskom centru u Velesu.

Dok je u nesreći je teško povređena i njena trogodišnja ćerkica, koja je prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Saobraćaj na toj dionici regionalnog puta bio je u prekidu do dva sata iza pomoći, a nakon uviđaja, policija treba da utvrdi uzroke i krivca nesreće koja je potresla istok Makedonije.

izvor: agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net