Recent Posts

SARAJEVO: Ubio se skokom sa “plavog nebodera”

SARAJEVO: Ubio se skokom sa “plavog nebodera”

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika”- 1. 06. 2017. 09: 12 SARAJEVO TRAGEDIJA: Ubio se skokom sa nebodera… Noćas oko 2:30 mlađi muškarac počinio je samoubistvo skočivši sa plavog nebodera u ulici Azize Šaćirbegović 12 u sarajevskom naselju Hrasno…

Stradali muškarac je navodno skočio kroz prozor na smetljarniku. Razlozi koji su nastradalog naveli na očajnički potez nisu poznati.

Riječ o punoletnoj muškoj osobi koja je podlegla na mjestu događaja, potvrđeno je za iBalkan.net iz Operativnog centra MUP KS.

Uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

– Nije nam poznat i živio u našem ulazu. Vjerovatno je jadničak samo došao kako bi skočio, jer naša zgrada je jedna od tri kule koje imaju veći mbroj katova u tom kvartu. Bog zna kakva ga je muka natjerala na ovo. Baš me je potresao i prizor i žao mi čovjeka – kaže naš sagovornik.

Uviđaj na licu mesta obavila je policija i tužilac, nakon čega je tijelo odnijeto na obdukciju u Instiutu sudske medicine.

Cijeli tog uviđaja su izvršili pripadnici MUP Kantona Sarajevo, a o identitetu osobe još uvijek nema informacija…

Neidentifikovani muškarac je počinio samoubistvo noćas oko 2.30 časova skočivši sa plavog nebodera u ulici Azize Šaćirbegović 12 u sarajevskom naselju Hrasno… Stradali muškarac je navodno skočio kroz prozor na smetljarniku. Razlozi koji su nastradalog naveli na očajnički potez nisu poznati…

Ubio se skokom sa “plavog nebodera”…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net