Recent Posts

HOROR I STRAVA: Policajac u suprugu ispalio sanžer metaka

HOROR I STRAVA: Policajac u suprugu ispalio sanžer metaka

Sarajevo, Cazin– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 27. 06. 2017. 00: 22- HOROR I STRAVA: Policajac u suprugu ispalio sanžer metaka… Policajac Policijske stanice Cazin Rifet Lulić (45) ubio je večeras svoju suprugu Mirelu Lulić (37) u cazinskom naselju Gornja Koprivna, upucavši je iz pištolja…

Prije nekoliko trenutaka u cazinskom naselju Gornja Koprivna desilo se ubistvo u kojem je stradala jedna ženska osoba,  potvrdila nam je Snežana Galić, portparol MUP-a USK. Jedinice za uviđaj trenutno su na licu mjesta te ćemo uskoro znati više detalja.

Službene detalje za sada nemamo, ali kako printani mediji  neslužbeno saznaju, radi se muškarcu iz Krivaje kojeg ne napustila supruga, rodom iz Gornje Koprivne. Isti je došao u Gornju Koprivnu, te u suprugu  iz pištolja ispucao okvir od sedam metaka.

Prema informacijama iz policije, Policijskoj stanici Cazin ubistvo je prijavljeno oko 19 sati.

– Odmah nakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja i u toku je uviđaj- kazala nam je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a Unsko- sanskog kantona, dodavši da je u istragu uključena i unutrašnja kontrola MUP-a.

Kako saznajemo, Rifet je svoju suprugu upucao u porodičnoj kući njenog oca, a prema riječima komšija i poznanika, Mirela je navodno napustila supruga prije nekoliko dana. Motivi ovog zločina bit će poznati nakon uviđaja i detaljne istrage. On se nakon ubistva predao policiji i trenutno se nalazi na ispitivanju u službenim prostorijama.

Prema nezvaničnim informacijama, Rifet je u suprugu Mirelu ispucao sedam metaka dok je spavala, a prema prvim saznanjima, on nije pucao iz službenog pištolja. Navodno, supružnici imaju troje djece.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policajci Sektora krim-policije MUP-a USK, zajedno sa tužiocem bihaćkog Kantonalnog tužilaštva…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net