Recent Posts

BRAČNI PAR KOJI TRAŽI CIJELA SRBIJA…

BRAČNI PAR KOJI TRAŽI CIJELA SRBIJA…

Sjenica– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 27. 06. 2017. 01: 22- BRAČNI PAR KOJI TRAŽI CIJELA SRBIJA…

Novopazarska policija raspisala je međunarodne potjernice za Senadom i Muberom Muhović iz Sjenice zbog sumnje da su ubili ili su umiješani u ubistvo Anela Papića (32), čije je tijelo pronađeno u subotu u selu Ponorac kod Sjenice.

Iako istraga o svirepom ubistvu Papića još traje, navodno svi dosadašnji dokazi i saslušanja ukazuju na to da su supružnici Muhović glavni osumnjičeni.

– Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mjestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad – priča izvor iz istrage.

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vrijeme došao na sastanak, gdje ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svest.

– Nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela – priča naš izvor.

Kada je primjetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što je pokušao da spali tijelo, ali u tome nije uspio, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobjegao. Ubrzo se spakovao, sjeo u automobil i sa Muberom i dvoje djece krenuo put Njemačke.

Iz Srbije su izašli na graničnom priejlazu Horgoš u petak.

Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače i da je tako savladao Anela, a da su oni učestvovali i u Anelovom mučenju.

izvor-Espreso.rs / Kurir / Alo

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net