Recent Posts

Vrijeme, danas promjenljivo oblačno, svježije i vjetrovito

Vrijeme, danas promjenljivo oblačno, svježije i vjetrovito…

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region- ” 17. 06. 2017. 07: 12- Vrijeme, danas promjenljivo oblačno, svježije i vjetrovito…U većini u dijelova BiH bit će djelomice sunčano i uglavnom suho, ali i vjetrovito. U unutrašnjosti će biti nešto svježije.

U Bosni, Hercegovini i u Krajini promjenljivo oblačno, još povremeno s kišom ili pljuskovima, i to uglavnom u istočnim krajevima. Puhat će povremeno umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura od 15 do 17, a najviša od 23 do 25 stupnjeva.

U središnjim krajevima djelomice sunčano i svježije nego danas. Uz povremeno više oblaka ponegdje može pasti i malo kiše. Puhat će povremeno umjeren do jak sjeverni vjetar. Jutro slično toplo kao danas, a dnevna temperatura zraka od 24 do 26 stupnjeva.

U planinskin krajevima djelomice sunčano i uglavnom suho te svježije nego predhodnog dana.
Na sjevernom dijelu BiH u Krajini djelomice ili pretežno sunčano. Zapuhat će umjerena, prema kraju dana podno Velebita mjestimice i jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 27 do 29 stupnjeva.

Na srednjem dijelu BiH i u unutrašnjosti pretežno sunčano, ponegdje s malom do umjerenom naoblakom. Puhat će povremeno umjeren sjeverni vjetar, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Danju vrlo toplo, mjestimice i vruće.

Na južnom dijelu u kotlinama oko Tuzle sutra djelomice sunčano, povremeno uz mogućnost za malo kiše, i to uglavnom u obliku lokalnih pljuskova. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od 27 do 29 stupnjava.
U nedjelju u unutrašnjosti djelomice sunčano i vjetrovito uz povremeno umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. U ponedjeljak i utorak pretežno sunčano i postupno sve toplije s temperaturom zraka u utorak uglavnom višom od trideset stupnjeva.

U Hercegovini i dolini Neretve, idućih dana djelomice i pretežno sunčano. U nedjelju vjetrovito uz umjerenu i jaku buru i sjeverni vjetar, a zatim uglavnom slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. U nedjelju malo svježije, a od ponedjeljka vrlo toplo i vruće s temperaturom oko 30 stupnjeva C…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net