Recent Posts

Horoskop za srijedu 14. jun 2017

Horoskop za srijedu 14. jun 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 14. 06. 2017. 00: 02- Horoskop za srijedu 14. jun 2017-Srijeda je pred nama, dan pred nama je prilično obmanjujuć i prepun iluzija i varki.
Neptun je u napetom aspektu (kvadrat), a tu je obmana, iluzija, laž, iskrivljena slika, a u kombinaciji sa Merkurom moguće su neke laži, i to ozbiljne, s ozbiljnim posljedicama. Nemojte odmah da povjerujete u sve što čujete ovih dana. Pripazite i šta obećavate drugima, ali pazite i na obećanja koja vama daju drugi. Ovo je energija koja donosi samozavaravanje, a i varanja od strane drugih, donosi nefer ponašanje, ogovaranje, tračeve, informacije koje uopšte nisu tačne već su od početka do kraja lažne . Uzdržite se danas od potpisivanja bilo kakvih ugovora ili ih bar, ako možete, odložite na neko vrijeme. Ovan fleksibilan, Bik pred boljim periodom, Blizanci nenaspavani, Rak nervozan, Lav pozitivan, Djevica originalna, Vaga suzdržana, Škorpija pomirljiva, Strijelac umoran, Jarac ima problem s glavoboljom, a Ribe podržavaju prijatelji. Ovo je  horoskop za srijedu 14.06.2017. godine.

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cijene i osjećate se kao važan i potvrđen dio kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV
Uslijed događaja na radnom mjestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obiman pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući dio po dio. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV
Pod utjecajem Mjeseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.
LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbjegavajte upuštanje u poslove sa neizvjesnim ishodom i mješanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.
LJUBAV
Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši prijedlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.
LJUBAV
Od partnera tražite previše i skloni ste pretjerivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primjedbe. Sve se može riješiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu, ostavite to za sutra.
LJUBAV
Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim riječima povredimo nekoga iako to nismo namjeravali.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.
LJUBAV
Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slijede pohvale.
LJUBAV
Osvježenje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite. Iskoristite ovaj dan za odlazak u prirodu ili na bazen…
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Težite tome da vodite glavnu riječ o svemu na radnom mjestu. Ne dopustite previše mješanja drugih u novčana pitanja.
LJUBAV
Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rješava, a danas će partner da razumije sve što mu kažete.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
U kolektivu postoji neslaganje, ali vi se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam vjeruju i cijene vaš profesionalizam.
LJUBAV
Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu, tretno je partner u negativnoj fazi ali i to će proći.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Namjeravate da preorijentišete uži krug kolega u smjer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dješavanja predstavlaju prepreku.
LJUBAV
Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osjećanja partnera kao što on misli na vaša.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u cjelosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.
LJUBAV
Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obje strane. Neće biti lako postići ravnotežu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net