Recent Posts

Horoskop za petak 02. juni 2017

Horoskop za petak 02. juni 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 02. 06. 2017. 00: 02- Horoskop za petak 02. juni 2017-Stigao nam je petak, a s njim i potreba da se suočite sa samim sobom i razmislite da li ste prethodnih dana odigrali pametno, da li su poslovi koje ste sklopili u poslednje vrijeme bili mudri ili ishitreni i nagli. Danas su mogući manji, ali neprijatni problemi sa zdravljem. Izbjegavajte danas bilo koji oblik alkoholnih pića . Imunitet danas nije najjači, pa dan provedite u miru bez nepotrebnih trzavica. Dani za nama stižu po naplatu, pa nakupljeni stres može da vas košta dobrog zdravlja. Spremni i zdravi dočekajte dane vikenda koji su pred nama. Ovan želi da obnovi staru saradnju, Bik ima pune ruke posla, Blizanci zaljubljeni, Rak da se obrati lekaru, Lav se osjeća odbačeno, Djevica nesigurna u svoje emocije, Vaga ima manjak energijei, Škorpija nezadovoljna, Strijelac se dobro osjeća, Jarac neraspoložen, Vodolija više da se kreće, a Ribe opterećene novcem. Ovo je horoskop za petak  02.juni .2017. godine.

Horoskop za petak 02. juni 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Djelujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rješavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namjere, ali ne možete očekivati čudo.
ZDRAVLJE
Moguća je virusna infekcija

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primjećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
Prije ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smjenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
LJUBAV
Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namjere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Djelujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednjujete nečija osjećanja i postupke, kao ljepši dio stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Osjećate se doboro.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Umijete da djelujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji, očekuju vas pozitivni rezulatati.
LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumjevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE
Problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Osjećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umijete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osjećate i pratite.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Djelujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili utjecaj.
LJUBAV
U ljubavnom životu osjećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rješenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumjevanje.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Samouvjereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
LJUBAV
Osjećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se dopada vješto izmiče pred vašim pozivima. Promjenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namjere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.
ZDRAVLJE
Napetost.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi i samouvjereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osjećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

 

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net