Recent Posts

Uhapšen ubica iz Srbije, izrešetao momka, pa pobjegao u BiH

Uhapšen ubica iz Srbije, izrešetao momka, pa pobjegao u BiH

SARAJEVO, BJELJINA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika” 01. 05. 2017. 12: 22Uhapšen ubica iz Srbije, izrešetao momka, pa pobjegao u BiH… Državljanin Srbije koji je prije dva dana uhapšen u Bijeljini je 44-godišnji Aleksandar Đukanović iz Bogatića, koji se sumnjiči da je u januaru 2016. godine u kafani “As” u selu Dublje kod Šapca ubio Miroslava Josipovića, zvanog Ćizin (30).

Potjernicu je raspisao Interpol Beograd 8. avgusta 2016. godine, zbog teškog ubistva i nezakonite proizvodnje, posredovanje, držanje i stavljanja u promet vatrenog oružja i eksplozivnih naprava, prenosi Fena.

Kako se navodi, na osnovu sudske naredbe izvršen je pretres stana i drugih prostorija u Bijeljini, u kojima je Aleksandar Đukanović boravio kao podstanar.

Đukanović je, nakon 16 mjeseci bjekstva, pronađen u iznajmljenom stanu u Bijeljini, a na osnovu sudske naredbe za pretres.

Za njim je 8. augusta 2016. bila raspisana Interpolova potjernica zbog teškog ubistva i nezakonitog posjedovanja oružja.

On se sumnjiči da je u seoskoj kafani “As” ubio Josipovića, te ranio Zlatka Bojičića i Aleksandra Stanojčića.

Obračun seoskih bandi dogodio se 23. januara prošle godine, oko 23 sata. U kafanu, koja je tad bila puna ljudi, ušao je naoružani muškarac i rekao gostima da izađu. Nakon toga je zapucao prema trojici mladića. Josipović je od posljedica povreda preminuo na mjestu pucnjave.

Nakon hapšenja u Bijeljini, Đukanović je predat u nadležnost i na dalje postupanje Sudu Bosne i Hercegovine.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net