Recent Posts

Horoskop za nedelju 28. maj 2017

Horoskop za nedelju 28. maj 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 28. 05. 2017. 00: 02- Horoskop za nedelju 27. maj 2017-Pred nama je vikend, a današnja subota biće nam sva u znaku komunikacije, značajnih plodonosnih susreta, neprestane akcije, ali ne cjelodnevne. Već u kasnim popodnevnim satima aktivnost se bitno smanjuje, Mjesec je u Blizancima, pa je svojstveno da se Blizanci tako najednom povuku i ćudljivo miruju jer im je presušila energija, ili će da se osjećaju sputanima, što nikako ne vole. Danas svi možemo da osjetimo kako je onima koji cio život žive u ovom znaku, pa samim tim i da ih bolje razumijemo. Iako su sposobni da rade više stvari odjednom i čine ih, isto tako može se desiti da najednom sve ispuste iz ruku i prepuste posljedicama.
Kada vas subota umori, nemojte da brinete, jer već naredni dan sav je u znaku harmonije, Mjesec menja znak ulazeći u sedište Raka. Predah za Ovna, Bik neraspoložen, Blizanci u problemu, Raku dan za ulaganja, strast za Lava, Djevica uspješna, Vaga istjeruje pravdu, Škorpija dobro, Strijelac sumnjičav, Jarcu vrijeme za ulaganje, Vodoliji pucaju poslovi, a Ribe u vakuumu. Ovo je  horoskop za nedelju 28.maj .2017. godine.

Horoskop za nedelju 28. maj 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Djelujete vrlo energično u namjeri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rješenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuvjerite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osjećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Osjećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspješno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nježnosti uvijek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Danas iskoristite to!
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namjere.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji djeluju. Uvijek budite iskreni i sa tim ćete nahraniti vašu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspješni rezultati podrazumjevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju.
LJUBAV
Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbjegavate razgovor sa poslovnim partnerima.
LJUBAV
Osjećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočište da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promjenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima.
LJUBAV
Skloni ste pretjerivanju u ponašanju. Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumjevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da slijedite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da povjerite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Novi izlivi nježnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspješnu saradnju. Postoje problemi koji zahtjevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utječe na promjenu poslovne klime.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rješenje i dobar savjet.
LJUBAV
Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osjećanja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Okolina primjećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rješenje kako biste pravilno rješili različite nesporazume.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi u svom ponašanju ili djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubjedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osjećate.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net