Recent Posts

Golub, diler droge prenosio, tablete ecstasyja preko granice

Golub, diler droge prenosio, tablete ecstasyja preko granice

BUENOS AJRES: – objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika” 26. 05. 2017. 00: 42- Golub, diler droge prenosio, tablete ecstasyja preko granice… Krijumčari droge su sve lukaviji, međutim, ovaj slučaj prevazilazi čak i Tarantinove filmove…

Tokom pretresa jedne kuće u Buenos Ajresu, policija je našla marihuanu i kavez u kojem su bila dva bjela goluba kojima su oko vrata već bili vezani paketići marihuane

Argentinska policija je uhapsila trojicu osumnjičenih za trgovinu drogom koji su za distribuciju marihuane koristili golubove, saopštile su u četvrtak vlasti.

Tokom pretresa jedne kuće u Buenos Ajresu, policija je našla marihuanu i kavez u kojem su bila dva bela goluba kojima su oko vrata već bili vezani paketići marihuane.

Policija kaže da su golubovi održavali kurirsku vezu između pretresene kuće i jednog golubarnika koji je bio pod kontrolom dilera.

“Stručnjaci su nam rekli da uvježban golub može da obavi i 20 takvih letova dnevno”, rekao je jedan policijski komesar. Policija je u pretresenoj kući našla i novinske isečke o korišćenju golubova za sličn svrhe u kolumbijskim zatvorima.

Pripadnici policijskih snaga u Kuvajtu dugo su pratili i navodili jednog goluba koji je dolazio iz Iraka, sve dok ga nisu uhvatili.

Prema lokalnim novinama Al- Rai, kod osumnjičenog goluba pronađeno je 178 tableta droge ecstasy u vrećici prišivenoj za leđa.

Golubovi i druge ptice koje se dobro dresiraju jako dugo se koriste u protivzakonitim radnjama.

Istrenirane ptice mogu da lete čak dva kilometara u jednom smjeru i pritom razvijaju brzinu do 80 kilometara na sat…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net