Recent Posts

Stravična saobraćajna nesreća, sudar kamiona i auta, ima poginulih

Stravična saobraćajna nesreća, sudar kamiona i auta, ima poginulih

Tuzla- Gradačac , objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- CRNA Hronika” 24. 05. 2017. 21: 52-Stravična saobraćajna nesreća, sudar kamiona i auta, ima poginulih… Na magistralnom putu Gradačac- Ormanica, u mjestu Vučkovci u popodnevnim satima dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su, prema nezvaničnim informacijama, život izgubile dvije osobe, dok je treća životno ugrožena…

Dvije osobe su smrtno stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas u 3:30 sati dogodila na dijelu regionalnog puta Gradačac- Ormanica, u mjestu Vučkovci.

Kako je potvrđeno iz MUP-a TK, do ove nesreće je došlo uslijed slijetanja automobila Opel Corsa s kolovoza…

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac i dežurni kantonalni tužilac.

Lokalni portali javljaju da su poginule majka i kćerka iz Vučkovaca, te da je s njima u vozilu bila druga kćerka, koja je teško povrijeđena.

Iz Operativnog centra MUP-a TK za regionalni portal http://iBalkan.net su potvrdili da se nesreća dogodila u 17.55 sati, te da je došlo do sudara putničkog i teretnog vozila.

Međutim, zasad nisu željeli potvrditi informaciju da ima poginulih.

– Zasad možemo potvrditi da ima povrijeđenih, te da su neke osobe prevezene u UKC Tuzla. Na mjestu događaja je dežurni kantonalni tužilac koji rukovodi uviđajem. Saobraćaj je u potpunosti obustavljen i usmjerava se na alternativne pravce – kazali su nam u policiji.

Uviđaj je još uvek u toku, a kako saznajemo, do sudara je došlo je između teretnog vozilla  i putničkog automobila. Od zadobijenih povreda, na mjestu su preminule dvije osobe a identitet poginulih još nije potvrđen.

U toku je uviđaj pa još nema zvaničnih podataka o tome šta bi moglo da bude uzrok ove nezgode…

Više informacija kasnije…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net