Recent Posts

Horoskop za utorak 23. maj 2017

Horoskop za utorak 23. maj 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 22. 05. 2017. 00: 02- Horoskop za utorak 23. maj 2017- Sa današnjim utorkom, a s njim sa Mjesecom u znaku Ovna, valjalo bi započeti sa nekim novim stvarima, sportom, bilo kakvom aktivnošću koja će vam prijati. Ljubav će biti začinjena strašću, a biće i flertovanja napretek. Bićete nestalni u razmišljanju, često ćete praviti nagle skokove, ali pazite da  to bude jedino ako ste shvatili da neke stvari ne želite ili vam ne prijaju. Ništa nije grijeh i ništa nije sramota ukoliko osjećate da vam to ne prija…Očekuju vas prijatna iznenađenja na nekom putu, pa, ako imate priliku, obavezno otiđite, sve neka čeka. Ovan šarmantan , Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je  horoskop za utorak 23.05.2017. godine.

Horoskop za utorak 23. maj 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Suviše ishitreno donosite procj posla ili da zaštite zajedničke interese.
LJUBAV
Djelujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Svjesni ste svojih utjecaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namjere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
LJUBAV
Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osjećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Neko vam daje do znanja da promjenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
LJUBAV
Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Djelujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Ipak danas se odmorite, nije dan za posao već za odmor!
LJUBAV
Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Provedite dan sa bliskim osobama.
ZDRAVLJE
Odlično.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promjenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i pretjeranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV
Preosjetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svijet oko sebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Neko ima pozitivan utjecaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promjene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom.
LJUBAV
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcjenjivati nečije intelektualne.
LJUBAV
Važno je da sačuvate zajedničko povjerenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Imate ubjedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na vidjelo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju.
LJUBAV
Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Uvijek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vješto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere.
LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vješto izbjegavate različite utjecaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh.
LJUBAV
Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osjećanja i emotivne želje.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

 

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net