Recent Posts

Promenljivo i oblačno, nosite sa sobom kišobran

Promenljivo i oblačno, nosite sa sobom kišobran

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 22. 05. 2017. 07: 42- Do četvrtka promjenljivo i oblačno… Prema saopštenju BiHAMK-a u narednim danima nas očekuje promjenljivo, oblačno i kišno vrijeme.

U ponedjeljak jutro u BiH bit će umjereno do pretežno oblačno, a u ostatku dana, očekuje se sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, dok se u narednim danima očekuju padavine i grmljavina

Tokom poslijepodneva lokalni pljuskvi se očekuju u zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini. U Bosni će puhati slab vjetar sjeverog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini, slaba do umjerena bura.

Jutarnje temperature iznosit će od osam do 13, na jugu od 11 do 16, a dnevne od 18 do 24, na jugu od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu će danas biti promjenljivo oblačno, svježije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se poslije podne očekuje djelimično razvedravanje.

Puhaće umjeren i jak sjeverni vjetar, sjeverozapadni krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Temperature do četvrtka biće u rasponu između 20 i 24 stepena Celzijusovih. Pljuskovi i grmljavina se očekuju do četvrtka. Neka vas Sunce u jutarnjim časovima ne prevari i nosite sa sobom kišobran.
Tmurno vrijeme, mada bez izrazitih temperaturnih oscilacija, uslovljava nepovoljnu biometeorološku prognozu…
Kolovoz je pretežno mokar ili vlažan, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta. Zbog učestalih lokalnih padavina, vozače savjetujemo na pojačan oprez. Odroni zemlje ili kamenja mogući su na planinskim prevojima, kao i na dionicama koje prolaze kroz usjeke i oštre krivine…

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net