Recent Posts

Mostarka Ana Bavrka, Miss New World 2017-Draga moja, Bosno i Hercegovino,uspjeli smo

 Ana Bavrka, izabrana je za Miss New World 2017! Izbor ljepote je održan u Turskoj, a u finalnoj večeri sudjelovalo je 20 ljepotica. Mostarka je zablistala i ponijela prestižnu lentu ponosno a svojoj domovini se ponosno obratila sa riječima:””Draga moja, Bosno i Hercegovino, uspjeli smo!”

Mostarka Ana Bavrka, Miss New World 2017-Draga moja, Bosno i Hercegovino,uspjeli smo

Mostarka Ana Bavrka izabrana je za Miss New World 2017! Izbor ljepote je održan u Turskoj, a u finalnoj večeri sudjelovalo je 20 ljepotica.

“Draga moja, Bosno i Hercegovino, uspjeli smo!” – poručila je Ana.

Ana, koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu, od samog je početka slovila za jednu od favoritkinja za ovu prestižnu nagradu.

Malo prije osvajanja titule na Instagaramu je napisala:

#InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana.

Ana Bavrka je mostarskoj javnosti poznata kao instruktorica Zumbe, specijalnog fitness programa koji se bazira na plesnim pokretima i vježbanju uz glazbu, model, tv voditeljica a u zadnje vrijeme i često lice brojnih glazbenih spotova regionalnih zvijezda.

izvor-agencije

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net