Recent Posts

Horoskop za ponedeljak 22. maj 2017

Horoskop za ponedeljak 22. maj 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 22. 05. 2017. 00: 02-  Horoskop za ponedeljak 22. maj 2017-Došlo je još jedan “ ponedeljak” i započonjemo ga jednom opozicijom – Sunce i Mars, dvije energije koje mogu da donesu neku svadljivost, impulsivnost, neželjene reakcije. Obje energije su tvrdoglave, predstavljaju neku nervozu, pa… ako osjetite da imate višak “te” energije potrošite je fizičkim aktivnostima, bolje tako nego da vam kroz usta izlazi. Naravno, prije nego što bilo šta kažete ugrizite sebe za jezik i razmislite želite li reći baš to. Ovan rasipa energiju, Bik uči, šansa za Blizance, Rak rastjerećen, Lav u tajnoj vezi, Djevica konkretna, Vaga u haosu, neočekivano za Škorpiju, Strijelac prionuo na posao, Jarac izuzetno, Vodolija uživa u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je  horoskop za ponedeljak 22.05.2017. godine.

Horoskop za ponedeljak 22. maj 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovni konkurenti. Pridržavajte se pravila da o uspjehu ne treba previše pričati, već da treba uspješno djelovati na različitim stranama.
LJUBAV
Neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbjegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagovještavaju.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način i pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procjenu. Ne treba da podstičete negativan ton u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumjevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti.
LJUBAV
Djelujete samouvjereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama, partner kao da vješto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rješenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povjere novu ulogu.
LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspjeh, a neko pokušava da vam obezbjedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosjećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Provjerite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačije kriterijume o uspješnom poslovanju.
LJUBAV
Insistiranje na pretjeranim zahtjevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Vjerujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne provjeravate nove informacije koje utječu na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utječe na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da se opustite.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procjenite trenutak za akciju.
LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rješava lične dileme i zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvjereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvijek ne možete da se opredjelite i za najbolje rješenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi koji vam se postavljaju.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE
Kontrološite pritisak.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen povjerenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu mjeru opreza, jer pogrešan potez stvara poslovni gubitak.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osjećanja pa tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Na osnovu blic informacija, dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Pročitajte više na regionalnom portalu http://ibalkan.net/

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net