Recent Posts

BALKAN: Tračevi i BLAM za subotu

BALKAN: Tračevi i BLAM za subotu

Istanbul, Sarajevo, Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Magazin, Estrada” 13. 05. 2017. 08: 52-BALKAN: Tračevi i BLAM za subotu… Tijana poslije Eurosonga… Teo će se vjenčati u junu… Olivera i Đorđe Balašević su se ovako ”legalizovali” prije 36 godina…

Tijana poslije Eurosonga… 

Tijana Bogićević nije uspjela da se plasira u finale Eurosonga 2017. Srbija nije u finalu, ali Tijana ne tuguje…

Predstavnica Srbije nastupila je prva u drugoj polufinalnoj večeri, ali uprkos sjajnoj interpretaciji nije uspjela da bude među deset najboljih te večeri, barem po mišljenju publike i žirija.

Tijana Bogićević zahvalila se danas na podršci koju su joj pružali tokom takmičenja i rekla da je ponosna na svoj nastup u Kijevu.

Ljudi, hvala vam na ovolikoj podršci! Naravno, da je ne ulazak u finale poslednje što se od nas očekuje, ali ja sam ponosna na naš nastup od sinoć!!! Čestitam svima koji su prošli i želim im svu sreću u finalu! Volim vas!!!

P.S. Nisam tužna, jer smo toliko svi bili složni i bila sam ovde sa divnom ekipom da bi bilo sebično od mene da se fokusiram samo na neprolazak, a da ne budem zahvalna na ovakvoj prilici i ljudima sa kojima sam je dijelila!!!

Srbija će se sledeće godine vratiti snažnija i bolja, u to sam sigurna”, napisala je optimistično Tijana na Facebooku…

Teo će se vjenčati u junu…

Glumica Jelisaveta Orašanin izgovoriće sudbonosno “da” košarkašu Milošu Teodosiću u elitnom restoranu na Senjaku, saznaje “iBalkan.net”.

Iako je Miloš Teodosić zbog obaveza u moskovskom klubu CSKA rijetko u Srbiji, odlučio je da svadba bude upriličena baš u glavnom gradu Srbije, kako bi uspio da na svom vjenčanju vidi sve svoje prijatelje i rodbinu koje inače ne viđa često. Ipak je venčanje važan događaj u životu, pa Miloš svoju sreću hoće sa svima da podeli.

Zato su Jelisaveta Orašanin, zvijezda serije “Ubice moga oca”, i proslavljeni košrakaš zakazali svadbu za 25. jun u jednom elitnom restoranu na Senjaku. Već su se dogovorili o menijju, izgledu sale i svim detaljima slavlja.

– Jelisaveta je presrećna što se udaje za Tea. On je takođe oduševljen jer je konačno pronašao srodnu dušu, a još im je slađe to što, dok oni planiraju svaki detalj vjenčanja, okolo mnogi spekulišu da su njih dvoje raskinuli. S njihovom vezom je sve u najboljem redu, a u junu će se zavjetovati na vječnu ljubav. Razmišljali su u kojem gradu da organizuju proslavu, a kako je Jelisavetina želja bila da to bude Beograd, Miloš se odmah složio s tim jer će tako na venčanju okupiti sve prijatelje koje inače ne viđa- kaže izvor blizak ovom paru.

Budući da je Evropsko prvenstvo u košarci u septembru, ovo je idealan trenutak da se par vjenča, kako bi se sve završilo i svi utisci slegli do septembra. Nakon vjenčanja, Teo i Jelisaveta putuju na kraći odmor kako bi uživali u zajedničkim trenucima.

– Još nisu odlučili gdje će na odmor, ali kako Teo ispunjava sve Jelisavetine želje, moguće je da će to biti neko lepo egzotično ostrvo, što Jelisaveta voli, a tako će biti i daleko od očiju svih koji ih poznaju- kaže naš izvor.

Inače, Miloš će zbog svadbe u Beograd dovesti familiju i najbolje prijatelje i saigrače iz kluba, dok će sa Jelisavetine strane prisustvovati skoro svi glumci sa klase sa kojima je oduvjek bila veoma bliska…

Olivera i Đorđe Balašević su se ovako ”legalizovali” prije 36 godina

Davne 1981. godine, sedmog maja, skromno i samo sa kumovima, pred matičarem su rekli sudbonosno “da”, Olivera i Đorđe Balašević.

– Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za djevojčicu i slike željela da budem u bijelom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž– Mapete.

I pristali ste tako da se venčate?

– Zašto da ne? Pa to je on, na sve drugo ne bih pristala!

Olivera kaže da iako je venčanje bilo skromno, ona ne žali ni za čim.

– Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole „prevario“ rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci „Svadbenog marša“, dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: „Oho– vidi Miss planete i prva pratilja!!!“…

 http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net