Recent Posts

Anonymousi: Pripremite se, evo kad počinje treći svjetski rat

Anonymousi: Pripremite se, evo kad počinje treći svjetski rat

LONDON– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus” 11. 05. 2017. 00: 42 Anonymousi: Pripremite se, evo kad počinje treći svjetski rat… Hakerska grupa Anonymous objavila je video u kojem tvrde da će do trećeg svjetskog rata doći sljedeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu…

-Pripremite se za ono što dolazi- upozorili su u videu koji su objavili na YouTubeu i dodali kako će treći svjetski rat biti “globalno razarajući”.

Ova grupa poručila je u video poruci da “svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na vidjelo”.

-Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prethodnih svjetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posljedicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije bit će prisiljene da biraju stranu- poručili su Anonymousi.

Ova grupa je u videu citirala izvještaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Sjevernu Koreju, podsjetili su i na nedavna američka testiranja balističkih raketa, kao i slanje vojske SAD u Australiju.

-Kinezi očajnički žele da izbjegnu rat. Kineski zvaničnici su SAD i Sjevernoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da iritiraju jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje – navodi se u videu.

Kako su naveli, signal za to je i što je američki predsjednik Donald Trump pozvao filipinskog predsjednika kako bi vidio da li su na istoj strani.

-Ipak, čak je i on savjetovao Trumpa da se kloni Kima Jong-una. Pripremite se za ono što slijedi- poručuju Anonymousi…

Izvor, agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net