Recent Posts

Drama, ubio suprugu i punicu, ranjena i djevojčica, ubica pobjegao

Drama,  ubio suprugu i punicu, ranjena i djevojčica, ubica pobjegao

Vranje, Bujanovac– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 05. 05. 2017. 11: 42-Drama, ubio suprugu i punicu, ranjena i djevojčica… pucnjava ubijene dvije žene, ranjena djevojčica… U blizini sela Lučane na putu Bujanovac – Gnjilane ubijene su dvije žene, javljaju beogradski mediji…

G.P. (24) sa Kosova usmrtio je suprugu J.P. (21) i njenu majku D.I. (42), dok je ranio jednogodišnju ćerku, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Tragedija se dogodila sinoć oko 18 časova, na putu Bujanovac – Gnjilane, u blizini sela Lučane opština Bujanovac.

Kako saznaju mediji ubica se nalazi u bekstvu i za njim se traga…

Leposava Jovčić iz Službe za odnose s javnošću vranjskog tužilaštva kaže da je uviđaj u toku, te da se očekuju ekipe forenzičara iz Niša i Beograda.

Nisu poznate okolnosti u kojima su žene stradale, ali je potvđeno da je ranjena i jedna djevojčica, koja je hitno transportovana za Niš, ali se nalazi van životne opasnosti.

Nezvanično riječ je o ljudima koji su krenuli ka selu Ranilug iz Niša. Navodno je čovjek pucao u ženu i punicu, a ubistvu je predhodila svađa.

Osumnjičeni G.P (24) iz Gnjilana, suprug J.P (21), koji je isto srpske nacionalnosti, nalazi se u bekstvu, a tereti se za krivično djelo teško ubistvo…

Prema navodima Tužilaštva u vozilu marke “mercedes”, teget boje, pronađeno je tijelo D.I (42) iz sela Glogovca kao i telo J.P. (21), koja je podlegla povredama u ZC u Vranju, dok je dete K.P. od godinu dana upućeno u KC Niš.

“Navedena oštećena lica su srpske nacionalnostii imale su prostrelene rane, koje su najverovatnije nanijete vatrenim oružjem. Od strane dežurnog zamenika Višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnika Nacionalno kriminalističkog centra u Beogradu i Nišu izvršen je uviđaj lica mjesta i naložena odbukcija tela stradalih…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net