Recent Posts

Sead Peco Kolašinac novi trener Jošanice

Sead Peco Kolašinac novi trener Jošanice

U Fudbalskom klubu Jošanica je ovih dana zasedao upravni odbor na čelu sa predsednikom tima Elvedinom Gicićem i odlučili su se na nimalo popularan potez , da se promeni trener Elvir Muratović.

Samo još šest kola do kraja prvenstva u Srpskoj ligi zapad Jošanica je u opasnoj zoni sa 26 bodova nalazi se na 13 mestu .

Sead Peco Kolašinac novi trener

Novi šef štručnog štaba bit će Sead Peco Kolašinac nekadašnji fudbaler Novog Pazara , Makedonske Belasice i Rumunskog Kluža .

“Vruć krompir“ dočekao je Kolašinca koji kako nam je danas rekao na treningu u predivnom ambijentu na terenu u Novopazarskoj banji upravo se vratio iz Splita gde je boravio sa svojom školom fudbala na medjunarodnom turniru. Njemu će u radu pomagati pomoćni trener Demir Spica i trener golmana Suad Cuke Prtinac.

Ni malo lak zadatak ima ce Kolašinac i njegov stručni štab u ovih šest kola jer će ugostiti Smederevo,Jedinstvo i Zlatibor a bit će gosti Karadjordzju , Loznici i ekipi Krušika trenutno lideru Srpske lige zapad.

Kako reče Kolašinac „Nisam mogao odbiti ponudu Jošanice jer svakom treneru je izazov da u svojoj karijeri vodi neki renomirani tim a Jošanica zasluzuje da ostane član Srpske lige i ja ću sa svoim saradnicima pokušati sve da ona i sledeće godine bude u istom rangu na opšte zadovoljstvo verne publike i agilnog rukovostva.„

Direktor kluba Jakup Suljović u svoje ime i upravnog odbora je rekao da je klubu bila neophodna promena jer se ovako više nije moglo kaže da je sada već bivši trener Elvir Muratović dobro radio ali ipak to se nije odrazilo na rezultate i da je doneta odluka da se odmah urade neke korenite promene da bi se očuvao status Srpskoligaša.

Kolašinac i direktor kluba Jakup Suljović

Kako sada stoje stvari u FK Jošanica su napravili rez, novi trener je tu sada je na njemu da pokuša da fudbalere ovog kluba spremi da ovaj klub vrate na sredini tabele gde im je realno i mesto.

Za portal ibalkan.net iz Novog Pazara- Tekst i Foto Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net