Recent Posts

Bandić, hitno na operaciji, prisjelo mu dijeljenje porcija s grahom

Bandić, hitno na operaciji, prisjelo mu dijeljenje porcija s grahom

Zagreb– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 01. 05- 19: 51 Bandić: Prisjeo mu lonac s grahom ide na hitnu operaciju… U pauzi dijeljenja porcija graha sugrađanima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podijelio je s novinarima ekskluzivnu informaciju. Dižući lonac s grahom dobio je bruh zbog čega večeras poslije 21 sat mora ići na operaciju.

Bandiću iskočio bruh dok je dizao lonac s grahom, hitno ide na operaciju…

U stanci dijeljenja porcija graha sugrađanima, Bandić je odmah rekao da imaju ekskluzivnu informaciju jer je dobio kilu dižući lonac s grahom i najavio da će večeras poslije 21 sat ići na operaciju.

Zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću iskočio je bruh na trbuhu dok je dizao lonac s grahom koji dijeli na štandu u Maksimiru. Zbog nenadanog zdravstvenog problema Bandić će u ponedjeljak navečer hitno biti operiran u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh

– Znači, ko traži vraga, dobije ga. Dobio sam kilu na lijevoj preponi dižući lonac težak 80 kilograma, ali nema veze. Operirat će me i sutra ću opet raditi – rekao je Bandić.

Na opasku novinara kako se nadaju da kila nije od “preslagivanja”, Bandić je rekao da nije, nego od lonca te da je to dobio prije deset minuta, ali da neće pokazivati, piše

Još jučer je Bandić obišao park Maksimir i provjerio je li sve spremno za današnju proslavu. S obzirom da su lokalni izbori vrlo blizu, pozvao je na “a la zagrebački grah”, kako ga je sam nazvao, sve Zagrepčanke i Zagrepčane, kandidate i kandidatkinje za gradonačelnika Zagreba te sindikaliste nakon povratka sa skupa u Slavonskom Brodu. Bandić je rekao kako očekuje 40.000 do 50.000 građana.

Cijela proslava počela je u prijepodnevnim satima podjelom karanfila građanima.

Najavio je da je za Zagrepčane spremno 60.000 porcija graha, a još i 10.000 porcije pričuve te da će to sve danas u Maksimiru podijeliti, a što ne bude – pozvat će ljude da odnesu doma.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net