Recent Posts

Horoskop za subotu 29. april 2017

Horoskop za subotu 29. april 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 29. 04 2017. 00:02-Horoskop za subotu 29. april 2017…Ovan nervozan, Bik prehlađen, Blizanci zbunjeni, Rak se osjeća sigurno, Lav osjetljiv, Djevica ima mnogo posla, Vaga vatrena, Škorpija premorena, Strijelac u osvajačkom elementu, Jarac se dobro osjeća, Vodolija osjetljiva, a Ribe neraspoložena. Ovo je današnji horoskop za subotu 29.04.2017. godine.

Prvi dan vikenda je osvanuo i dok Sunce budi iznova prirodu i proleće, Merkur nam se smiješi i ohrabruje da se danas upustite u avanturu i usudite da realizujete neke svoje želje, a koje do dana današnjeg niste, jer niste se usuđivali na to. A sve je na temu ljubavi: bićete poneseni željom da s nekim budete bliski, da se dodirujete, volite, razmjenjujete nežnost. I živećete i disati punim plućima u tim trenucima, kao da je sve stalo samo zbog vas i osobe kojoj ste posvećeni u tom momentu.

Horoskop za subotu 29. april 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo.
LJUBAV
Određene okolnosti natjeraće vas da promjenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju.
LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Ponekad je teško procjeniti različite aspekte koji utječu na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju.
LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove.
LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Prokažite na ličnom primjeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rješenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.
LJUBAV
Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da sej poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
ZDRAVLJE
Posjetite stomatologa.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu.
LJUBAV
Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rješavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju.
LJUBAV
Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate odgovore.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate.
LJUBAV
Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa.
LJUBAV
Emotivna nota koju osjećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.
LJUBAV
Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utječe na vašu emotivnu uznemirenost.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.
LJUBAV
Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmjehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Pročitajte više na regionalnom portalu iBalkan.net

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net