Recent Posts

Vicevi dana za petak 28. April 2017. ( Glupi vicevi za danas )

Vicevi dana za petak 28. April 2017.

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Magazin- Zanimljivo” 28.April. 2017. 09: 52- Vicevi dana za petak 28. April 2017… Regionalni portal http://iBalkan.net nema za cilj da ikoga uvrijedi na vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Vicevi su vlasništvo portala sa koga dolaze i sa sajtova Vicevi dana i niko ne može biti odgovoran za njihov sadržaj…Dođe žena s posla i dere se na muža: Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava porodica ti je nesposobna! Kada bi bilo takmičenje u nesposobnosti, ti bi osvojio drugo mesto… A zašto ne prvo? Zato što si NESPOSOBAN…

Glupi vicevi za danas…

– Uđe žena u ljekarnu i kaže farmaceutu da želi kupiti arsen. – Što će vam arsen? – pita on.- Želim ubiti svog muža jer me vara sa drugom ženom! – odgovara ona. – Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da izvršite ubojstvo muža, čak i ako vas vara sa drugom ženom. Žena iz džepa izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž sa farmaceutovom ženom. – O, ispričavam se gospođo. Nisam znao da imate recept.
 
Kaže sarma Šnicli:
-Blago tebi, stalno te tucaju…
A Šnicla će njoj:
-Ko te ebe kad si smotana…
skužite prvo…
 
Bile 2 plavuše na krevetu, padne dolje jedna, kaže druga dođi gore ima više mjesta…
 
Idu dvije čačkalica ulicom i sretnu ježa…
-Shit,mogli smo i mi busom…
 
Išla dva zrna pijeska pustinjom…
-jebote što je danas gužva. Kaže jedno zrno…
 
Ide cuko ulicom naidje na banderu i popiša se i reče:”Uh da ne bi ove bandere upišo bi se…
 
Išle dvije babe ulicom… i upadnu u rupu. Pokušavaju one izać i nikako ne mogu. Jedna baba popizdi i reče :”Ako ne izađemo iz ove rupe za pola sata, ja idem kući.”
 
-Konobar, molim vas jedan čaj bez limuna.
-Žao mi je, nemamo limuna. Može li bez nečeg drugog???

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net