Recent Posts

Horoskop za ponedeljak 24. april 2017

Horoskop za ponedeljak 24. april 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 24. 04 2017. 00:02-Horoskop za ponedeljak 24. april 2017-Mjesec u znaku vodenog Raka pa se ne začudite ako nas danas ne iznenadi malo kiše, taman da nas lijepo osvježi. Poslije trigona koji je napravljen sa Neptunom, danas bi mogao da bude jako dobar dan, sve odluke koje ćete da donesete biće dobre, pa iskoristite ovaj dan da donesete sve pametne odluke koje vas čekaju. Tokom dana ćete osjetiti želju za slobodom, i neće vam biti prijatno ako budete između 4 zida. Što se tiče odnosa sa partnerom, prijateljima, sve bi trebalo da protekne na najbolji mogući način, komunikacija na nivou, pozitivna energija će da se nagomilava u vama. 24. dan mjeseca koji se polako bliži kraju pamtimo kao rođendan čuvene Marseljeze, trenutne himne Francuske koja je nastala 1792. Na današnji dan su Rusi objavili rat Otomanskoj imperiji a Španci Americi. 1945. Amerikanci oslobodili logor Dahau…
Želimo vam lijep dan– suđeno je da danas bude lijep dan, tako ga doživite i iskoristite!
Dan, naravno započinjemo Šekspirovom izrekom, ovaj dan je definitivno njegov u prošlosti, a u sadašnjosti, nadamo se vaš!

Horoskop za ponedeljak 24. april 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbjegnete raspravu sa drugim Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvijek bili u dobrim odnosima.
LJUBAV
Najbolje se osjećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće umije da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima.
LJUBAV
Lako mijenjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete vješto da se prilagodite onome što drugi traže.
ZDRAVLJE
Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Niko ne može da vas ubijedi da griješite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Vjerovatno ćete uspjeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanjima i koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Najviše bi vam prijala relaksacija.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite da ostvarite, možete se nadati uspjehu.
LJUBAV
Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Intelektualne sposobnosti biće presudne u procjeni dobre poslovne prilike koja će vam biti ponuđena. Osjećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku.
LJUBAV
Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumjevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.
ZDRAVLJE
Važno je da održite dobar imunitet.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV
Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcijama, čestim promjenama u mišljenju, kao i promjenljivim raspoloženjem. Teško je slijediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Pozitivno okruženje podstiče vaše raspoloženje.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspjeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav sa kojim uspješno sarađujete već duže vrijeme.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri vaše subjektivne granice. Uživajte u društvu osobe koja vam prija.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj mjeri.
ZDRAVLJE
Bavite se sportom.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Ne želite da bilo ko mijenja vašu poslovnu orijentaciju niti da upravlja vašim planovima. Umijete da ostvarite ono što želite bez obzira na različite komplikacije koje vas prate.
LJUBAV
Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rješavate probleme u vezi.
ZDRAVLJE
Poboljšajte fizičku kondiciju.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utječete na razvoj poslovnih događaja. Razmjena ideja i timski rad uvijek donose bolje rezultate.
LJUBAV
Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE
Opterećeni ste.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rješenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Jedna Škorpija predložiće vam nastavak saradnje.
LJUBAV
Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu. Ali, budite oprezni i pokušajte da ne miješate posao i emocije.
ZDRAVLJE
Slobodno vrijeme posvetite psihološkoj relaksaciji.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO
Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da bude i te kako uspješan. Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum.
LJUBAV
Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije.
ZDRAVLJE
U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osjećanja.

Astrolog: Suleyman Serbest

Pročitajte više na regionalnom portalu iBalkan.net

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net