Recent Posts

Neško Milovanović, novi trener FK Novi Pazar

”FK Novi Pazar je klub velikog imena i igrači to treba da znaju. Kapitenska traka, grb i dres moraju da se poštuju. Ko se ne bude u tim okvirima ponašao u njemu nema šta da traži. Pred nama je šest teških utakmica, a ja nemam čarobni štapić rekao je -Neško Milovanović , novi trener FK Novi Pazar.

Neško Milovanović, novi trener FK Novi Pazar

O Nešku Milovanoviću, novom treneru Novog Pazara, mnogo toga se zna, ali do dolaska u grad na Jošanici nije bilo poznato da je kao igrač imao veliku želju da bar jednu sezonu odigra u plavom dresu, a da se kao trener tek u četvrtom pokušaju domogao klimave klupe poslednje plasiranog superligaša.

U prvom obraćanju javnosti, po promovisanju u šefa stručnog štaba Novog Pazara, nije imao dilemu:

– Po imenima igrača mesto nam je među pet ili šest ekipa u vrhu tabele. Sticajem raznoraznih okolnosti tu smo gde smo. Ovo je klub velikog imena i igrači to treba da znaju. Kapitenska traka, grb i dres moraju da se poštuju. Ko se ne bude u tim okvirima ponašao u njemu nema šta da traži. Pred nama je šest teških utakmica, a ja nemam čarobni štapić. U mojoj moći je da igračima do početka utakmice s ”Radom ”prodrmam glave.

Osvrnuo se trener Novog Pazara i na tim, kao i pojedince s kojima će raditi, vešto izbegavajući da spomene barem jedno ime:

– Ovog trenutka imam u glavi sastav za sutrašnji duel sa Radom. Neću činiti krupne rezove, niti da menjam sedam igrača u odnosu na sastav iz Bačke Palanke. To bi bilo neozbiljno, ali da će se dva, tri nova igrača naći u timu – hoće. U tom meču, koji sam gledao sa tribina, video sam dva fudbalera koja su me oduševila, a nisam ih dovoljno poznavao.

İzvor-Tekst i Foto Senad Senko Župljanin i Sportski Žurnal

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net