Recent Posts

BELI: Vojo, penzose, skini nam se s grbače

Rivali u predsedničkoj trci Ljubiša Preletačević Beli i Vojislav Šešelj nastavili su još žešće da se prepucavaju povodom toga ko ima više mozga u glavi. Njegove uvrede na moj račun govore o njemu i toj tragičnoj politici, koja je našu generaciju dovela na rub propasti – Siđi sa narodne grbače-rekao je Preletačević.

BELI UZVRAĆA UDARAC: Vojo, penzose, skini nam se s grbače!

Rivali u predsedničkoj trci Ljubiša Preletačević Beli i Vojislav Šešelj nastavili su još žešće da se prepucavaju povodom toga ko ima više mozga u glavi.

Pošto ga je lider radikala sočno počastio rekavši da ima „osušenu svinjsku glavu“, Luka Maksimović je ustao u odbranu svog fiktivnog lika i  poručio Šešelju da je gotovan i da treba da ode u penziju.
– Nemam potrebu da komentarišem kandidate koji nemaju nikakav politički legitimitet, koje su građani poslali u penziju, a i dalje su dobro plaćeni budžetskim sredstvima, a ne planiraju ni da u budućnosti siđu sa narodne grbače. Njegove uvrede na moj račun govore o njemu i toj tragičnoj politici, koja je našu generaciju dovela na rub propasti – rekao je Preletačević.

Šešelj je prethodno oštro reagovao kada mu je Beli rekao da kao istrošena glava treba da se penzioniše:
– Što se tiče istrošenih glava, on očigledno ima sušenu svinjsku, u kojoj ništa ne funkcioniše. Ja mogu uspeti, a mogu i propasti u politici, ali celom svetu sam dokazao koliko vredi to što imam u glavi, i tu više nema šta da se diskutuje.

izvor-agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net