Recent Posts

DODIK se kezi u lice svom narodu

Predsjednik Srpske Dodik  se kezi u lice svom narodu. Smije se na jedan neobjašnjiv način. Smije se u lice narodu zato što je radostan jer povećava poreze i prenosi nadležnosti”, jasan je predsjednik SDS-a.

 DODIK se kezi u lice svom narodu

Slušajući predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, neupućeni bi pomislili da je Srpska – Kalifornija, rekao je Vukota Govedarica.

“Republika Srpska više ne može da živi bez međunarodnih kreditora. Svi potencijali, od Telekoma, koji su trebali da idu u pravcu razvoja su devlastirani, penzionera imamo više nego zaposlenih, a 80.000 zaposlenih u proizvodnji ne može da opsluži nagomilanu administraciju”, naglasio je Govedarica.

On je istakao da je Srpska u ovakvu situaciju dovedena zahvaljujući neodgovornoj politici i kriminalu i korupciji koja je nagomilana u institucijama Srpske.

“Na sve to, vidjeli smo predsjednika Srpske koji se kezi svom narodu. Smije se na jedan neobjašnjiv način. Smije se u lice narodu zato što je radostan jer povećava poreze i prenosi nadležnosti”, jasan je predsjednik SDS-a.

Govedarica je napomenuo da se boji za Dodikovo psihičko stanje, podsjećajući na ljekarski nalaz o Dodikovom mentalnom stanju još iz vremena sudskog procesa sa tadašnjim predsjednikom SDS-a Mladenom Bosićem.

Klub poslanika Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske zahtijeva od Vlade Republike Srpske hitan odgovor na pitanje – jesu li tačni skandalozni navodi iz Ministarstva spoljnih poslova Izraela da Predstavništvo Republike Srpske u ovoj zemlji, za koje se redovno izdvaja novac iz budžeta, ne postoji već dvije godine.

U izraelskom ministarstvu tvrde da je predstavništvo preregistrovano i da je sada u privatnom vlasništvu kojim rukovodi Arie Livne, savjetnik predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

izvor-agencija

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net