Recent Posts

Ravan stomak za samo JEDNU NOĆ

Osim što ćete imati potpuno ravan stomak za samo 24 sata, ovaj režim će vas očistiti do svih toksina.

 

Ravan stomak za samo JEDNU NOĆ

Proljeće nam je već stiglo a ljeto nam je tu pred vratima. Ispod tanke ljetnje garderobe naslage na stomaku naročito dolaze do izražaja.

Ako uskoro imate neku zabavu, društveni događaj ili vjenčanje, a treba da nosite svoju omiljenu haljinu, masne naslage na stomaku su nešto najgore što može da vam se desi.

Za ove prilike idealna je takozvana vanredna dijeta, koja se još naziva i hitna. Osim što ćete imati potpuno ravan stomak za samo 24 sata, ovaj režim će vas očistiti do svih toksina.

Ova dijeta se naširoko koristi u slučajevima u kojima ljudi nemaju puno vremena da smršaju, jer će pomoći da se oslobodite sala sa stomaka za samo jednu noć! Osim toga, ova dijeta će vam pomoći u detoksikaciji i čišćenju tijela za 24 sata. Vanredna dijeta se temelji na sokovima, smutijima i čajevima, jer ova pića pomažu da očistite svoje tijelo mnogo brže i lakše.

Plan:

U 8 sati: Popijte čašu mlake vode sa sokom od limuna.

U 10 sati: Popijte  čašu vode sa narandžom ili sok od jabuke.

U 12 sati: Popijte šolju zelenog čaja.

U 13 sati: Popijte čašu hladne vode sa sokom od šargarepe.

U 15 sati: Popijte šolju čaja po vašem izboru.

U 17 sati: Popijte čašu prirodnog soka po vašem izboru.

U 19 sati: Popijte šolju zelenog čaja.

U 21 sat: Popijte čašu vode sa sokom od grejpfruta

U 22 sata: Završavate dan na isti način kao što ste ga počeli – popijte čašu mlake vode sa sokom od limuna.

Napomena: Vrlo je važno da ne dodajete nikakve vještačke zaslađivače ili neki drugi sastojak u svoje čajeve i sokove. Preporučujemo da isprobate ovu dijetu jer za samo 24 sata možete da imate ravan stomak. Osim toga, ovaj režim će vas u potpunosti očistiti od svih toksina, a vi ćete se osjećati puni energije i mnogo srećnije.

izvor-agencije

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net