Recent Posts

Horoskop za 6. april 2017

Horoskop za 6. april 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 06. 04 2017. 00:02- Horoskop za 6. april 2017–Sunce u Ovnu, jako i egzaltirano, u mnogima budi jaku želju da krenu u neke nove poslove ili da uđu u neke nove odnose, ali ovaj aspekt sa Jupiterom sa sobom donosi razočarenje. Ovo je aspekt neostvarenih želja, neostvarenih planova, pa u naletu energije i nerazumnih planova, koji svakako uz opoziciju prete da se ne ostvare, pokušajte da se umirite, opustite…Ovan spreman, uspjeh za Bika, Blizanci srećni, Rak uznemiren, Lav autoritativan, Djevica voli dokazivanje, simpatije za Vagu, Škorpija zaljubljena, uspjeh za Strijelca, Jarcu treba savjet, Vodolija žudi za odmorom, a Ribe žive u mašti. Ovo je današnji horoskop za 06.04.2017. godine…

Horoskop za 6. april 2017

OVAN (21. mart– 20. april)

POSAO
Neko ima pozitivan utjecaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od povjerenja, sve se lako rješava i uspješno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.
LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista umije da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

BIK (21. april– 20. maj)

POSAO
Ponuđene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namjere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

BLIZANCI  (21. maj– 20. jun)

POSAO
Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom utjecajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zbog svojih ciljeva.
LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom zivotu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

RAK   (21. jun – 22. jul)

POSAO
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan utjecaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje.
LJUBAV
Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Pretjerivanje u izlivima osjećanja ili novi zahtjevi djeluju iritirajuce na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

LAV (23. jul– 22. avgust)

POSAO
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rješenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška.
LJUBAV
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali još uvijek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osjećanja.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

DJEVICA (23. avgust– 22. septembar)

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer. Ukoliko pretjerujete u svojim zahtjevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj mjeri koliko to očekujete.
LJUBAVj
Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno djelujete vrlo nesigurno.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

VAGA (23. septembar– 22. oktobar)

POSAO
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namjenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
LJUBAV
Odgovorite na nečiju molbu i promjenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA (23. oktobar– 22. novembar)

POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspjeh proizilazi iz dobrih priprema, procjenite svoju ulogu i mjesto u saradničkim redovima.
LJUBAV
Važno je da djelujete očaravajuce i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osjećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

STRIJELAC  (23. novembar – 21. decembar)

POSAO
Susret sa jednom osobom djeluje poučno na Vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili ljepši tretman.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

JARAC  (22. decembar – 19. januar)

POSAO
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite mjeru opreza pred osobom koja umije da ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti.
LJUBAV
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno djelujete strogo i zahtjevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosljedni u svojim odlukama u dužem periodu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

VODOLIJA  (20. januar– 19. februar)

POSAO
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u procjeni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše interese i koja možda osporava Vaše zasluge.
LJUBAV
Uljepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko mijenja Vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvjek postoji neko ko Vas dobro razumije.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

RIBE (20. februar– 20. mart)

POSAO

Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspješnu saradnju.
LJUBAV
Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osjećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već djeluje pozitivno na oboje.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Astrolog: Suleyman Serbest

Pročitajte više na regionalnom portalu iBalkan.net

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net