Recent Posts

Arkanov i Cecin sin, Veljko Ražnatović saslušan, pa pušten na slobodu

Arkanov i Cecin sin, Veljko Ražnatović saslušan, pa pušten na slobodu

Banja Luka– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 05. 04 2017. 12: 22-Arkanov i Cecin sin, Veljko Ražnatović saslušan, pa pušten na slobodu. Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, nakon što je sinoć saslušan u prostorijama Centra javne bezbjednosti Banja Luka, pušten je na slobodu.

Predhodni dan ili sinoć, nešto prije 20 sati, u pratnji svog advokata predao banjalučkoj policiji gdje je dao izjavu u vezi sa događajem koji se u ponedjeljak oko 20.30 sati desio kod hotela “San” u Laktašima, a gdje je došlo do sukoba dviju suprotstavljenih grupa mladića, a prema tvrdnjama svjedoka i do pucnjave.

Neki svjedoci potvrdili su da je u ovom obračunu učestvovao i Ražnatović i da su ga lično vidjeli, a što su kasnije njegovi drugovi i pravni zastupnici demantovali.

– Nakon što je dao izjavu, oko 23 sata je pušten iz CJB Banja Luka. On je sada slobodan čovjek, a krivični postupak u ovom predmetu se nastavlja. Naknadno će, u redovnoj proceduri, biti odlučeno da li će biti podignuta optužnica ili ne – kazao je za Faktor dobro obaviješten izvor iz istrage.

Međutim, policija, ali ni Ražnatovićev advokat, nisu željeli precizno govoriti o ovom slučaju, odnosno da li je Ražnatović potvrdio ili odbacio tvrdnje da je kritične večeri bio na mjestu događaja.

Iz CJB Banja Luka danas je potvrđeno da se Ražnatović tereti za nasilničko ponašanje.

Osim njega, a kao što je naš portal jučer objavio, identifikovani su i uhapšeni Petar Z. (29), Aleksandar Z. (28), Dalibor R. (22), Boban L.(22) i V. G. (20) svi iz Laktaša.

– Policijski službenici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banja Luka, 3. i 4. aprila 2017. godine u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest lica koja se sumnjiče da su učestvovala u fizičkom sukobu na parking prostoru, u Karađorđevoj ulici u Laktašima. Policijski službenici su lišili slobode i ispitali P. Z., A. Z., D. R., B. L, V. G iz Laktaša i V. R. iz Beograda, Republika Srbija, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje – saopšteno je iz CJB Banja Luka.

Portparolka CJB Banja Luka Marija Markanović je naglasila da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da su se oni međusobno fizički sukobili, nakon čega “se sumnja da je jedno od lica pucalo iz vatrenog oružja”.

– U fizičkom sukobu dva lica su zadobila tjelesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć. Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja da li se još lica može dovesti u vezu sa učestvovanjem u fizičkom sukobu. Dežurni okružni javni tužilac je naložio da se nastavi sa dokumentovanjem predmeta i prikupljanjem dokaza-  dodala je Markanović.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net