Recent Posts

Lijek protiv celulita u vlastitoj kuhinji

Lijek protiv celulita u vlastitij kuhinji…

Istanbul- objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 02.04. 2017. 19: 22 Lijek protiv celulita iz vlastite kuhinje. Uz dovoljnu hidrataciju i vježbanje celulit se može smanjiti, no nikad neće potpuno nestati, a ako ga želite stvarno smanjiti na najmanju moguću mjeru, ne trebaju vam skupe kreme i čudotvorni tretmani.
 
Protiv celulita se morate boriti na više frontova- ishrana, vežbanje, masaća… Ali, ovaj domaći preparat možete uvijek da napravite. I to za DŽABA!
 
Kako biti besprijekorni na plaži???
 
Protiv celulita se borimo tokom cIJele godine, ali pošto nam lJeti najviše upada u oči, tada predstavlja najveći problem…
 
Najbolja i jedina dijelotvorna formula za smanjenje celulita je kombinacija zdrave ishrane, fizičke aktivnosti, unosa vode i kozmetičkih preparata, a ako želite da pojačate anticelulit tretman, predlažemo da ubacite i ovaj piling koji je lako napraviti kod kuće.
Za najbolje rezultate piling koristite svaki dan!!!
 
Celulit, taj mrski neprijatelj žena u ovo doba godine ponovno se vraća u centar pažnje jer savjesni već započinju pripreme za ljeto, a narančina kora na nezgodnim mjestima sigurno nije nešto što želite pokazivati na plaži.
 
Uz dovoljnu hidrataciju i vježbanje celulit se može smanjiti, no nikad neće potpuno nestati, a ako ga želite stvarno smanjiti na najmanju moguću mjeru, ne trebaju vam skupe kreme i čudotvorni tretmani koji će vam isprazniti novčanik nego- soda bikarbona i med.
Anticelulitni tretman od sode bikarbone i meda…
 
Pomiješajte jednu žlicu meda i sode bikarbone sa žlicom vode dok se ne stvori jednolična masa i njom masirajte kožu na ugroženim mjestima oko tri minute.
 
Nakon toga najgore zahvaćena mjesta namažite medom i trljajte daljnjih četiri do sedam minuta, nježno i polako.
 
Ovaj tretman ponavljajte tijekom tuširanja barem jednom tjedno i do ljeta bi vaša koža trebala biti gotovo besprijekorna.
 
Isprobajte!!!

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net