Recent Posts

Nikola Kojo: Nama vođa ne treba, Vučiću, naša djeca naučila da mrze komšije

Nikola Kojo: Nama vođa ne treba, Vučiću, naša djeca naučila da mrze komšije

Nikola Kojo: Vučiću neću oprostiti što su naša djeca naučila da mrze komšije. Naša djeca se uče da se i ulica prelazi preko veze, kazao je srbijanski glumac Nikola Kojo, komentirajući društveno-političku situaciju u toj zemlji.

KOJO: Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima

„Neću vam oduzeti mnogo vremena, vama je vreme već oduzeto“, rekao je glumac Nikola Kojo na početku svog govora na predizbornom skupu Saše Jankovića u Nišu.

Beogradski glumac Nikola Kojo rekao je na skupu predsjedničkog kandidata za izbore u Srbiji Saše Jankovića da ne može da “Vučiću oprosti djeci koja se ponašaju bahato kao ti, djecu koja su naučila da mrze komšije i da im cinizam bude dominantan u komunikaciji”.

-Djecu kojima je cilj kupovina diplome i državne jasle. Djecu koja se uče da se i ulica prelazi preko veze i onu drugu djecu kojima je jedini cilj da odu odavde, onu kojima je časnije da negdje rade teške poslove nego da ovdje budu bijedni nosioci praznih radnih knjižica i pravih diploma – rekao je Kojo.

Glumac se pita zar je moguće da smo dozvolili da nam se život pretvori u ovakav pakao. – Imamo li mi hiljadu života ili samo ovaj jedan jedini. Vi ste jedan od 10 miliona spermatozoida koji je našao put do jajne ćelije, vaše rođenje je nagrada- naglasio je Kojo.

On je istakao da Janković u svojim rukama drži Ustav koji je istovremeno i mač i štit.

– Nama vođa ne treba, nahodalo se ovo naše jadno stado za raznim čobanima. Nama treba neko ko će da vrati principe časti i ljudskosti i neko ko će da skloni politikanstvo iz naših života- rekao je Kojo.

On je naglasio da naročito ne može da mu oprosti “djecu koja gledaju dok im oca maltretira policija jer koristi sirenu, djecu koja gladuju, djecu koja nemaju, i na kraju djecu koja se liječe SMS-om” – rekao je Nikola Kojo, prenose srbijanski mediji.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net