Recent Posts

DEPLASIRANO I JADNO!? Vučić doveo roditelje u emisiju da ga hvale

DEPLASIRANO I JADNO!? Vučić doveo roditelje u emisiju da ga hvale

Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 31.03. 2017. 12: 02- DEPLASIRANO I JADNO!? Vučić doveo roditelje u emisiju da ga hvale. Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kandidat na predsjedničkim izborima gostuje sa porodicom u emisiji Ćirilica na TV Happy. Emisiji prisustvuju i njegov otac i majka.

Aleksandar Vučić je rekao da mu je samo jedna stvar zasmetala u kampanji.

“Grešku je napravio Milenko Jovanov kad je reagovao na napade na mog brata. Oni su napravili da to bude normalno. I to govori onaj kome nisam dao da kraducka i da vodi javo preduzeće. Ali se onda dogodilo da je Milenko napravio grešku. Izvinio sam se u formi saopštenja, a oni kažu nije dovoljno izvinjenje”, rekao je Vučić.

U studio je stigao glumac Lazar Ristovski…

Anđelko Vučić otkrio je da je lider SRS Vojislava Šešelja ispratio kad je išao u Hag i da ga je video prije dva i po mjeseca na sahrani.

“Korektno smo razgovarali. Video sam i njegovog sina. Mogu uvijek da mu pogledam u oči. A on je rekao da je moj otac koga nisam upamtio prešao u katoličanstvo i podržavao ustaše”, rekao je Anđelko Vučić.

Anđelko Vučić otkrio je i epizodu iz 1972, kad je njegov sin imao samo godinu dana i kad je bio kod bake u Bugojnu. Te godine su simpatizeri ustaša, kasnije poznati kao Bugojanska grupa, ušli na teritoriju Jugoslavije i pokušali da obnove i uspostave NDH, a na Raduši kod Bugojna su pokušali da podignu ustanak.

“Došli su na vrata, kucali i pitali: Ima li muških glava. Ja sam došao naveče kući i pitao majku zašto je Aleksandar prekriven crnim čaršavomi ona “, ispričao je Anđelko.

Angelina Vučić je rekla da joj bilo teško da gleda kad je njen sin napadnut u Srebrenici.

“To je bilo jako teško i ja to ne bih poželja nijednoj majci da to vidi”, rekla je ona.

Gostima se pridružio predsednik RS Milorad Dodik. On je rekao da je prije šest- sedam godina da su ga zvali iz kabineta Borisa Tadića i da će doći negov izaslanik. Dodik je, međutim, rekao da je odbio da ga sasluša kad su se sastali i naglasao je da je neko ko ne pristane na pritiske.

“Vučić i ja smo imali neslaganje, ali smo uvijek vodili poltiki da se složimo”, rekao je Dodik.

U jednom trenutku, u studio se onesvetio gost. Vučić je tražio i da se zaustavi snimanje, ali je mladiću bilo bolje, pa je emisija nastavljena.

Aleksandar Vučić je rekao da je kriminalizacija njegovog brata Andreja počela nakon što se obratio javnosti posle incidenta u kome su ga pretukli pripadnici Žandarmerije.

– Tad se Andrej jedini put obratio javnosti i rekao je samo da ne želi pomoć ni EU, ni ombudsmana, već da vmeruje u svoju državu i da voli svog brata. To je sve što je rekao i tad su počeli na udare na njega– rekao je Vučić.

– Kao majka mogu da kažem sve najlepše, što je normalno. Ja sam ponosna na svoje sinove od kada sam ih rodila, rekla je Vučićeva majka, a on je u Aleksandar je imao opasku ” kako je ona ponosnijja na onog drugog”.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net