Recent Posts

DAN ZA ŠETNJU I UŽIVANJE: U BiH sunčano i toplo, do 21 C

DAN ZA ŠETNJU I UŽIVANJE: U BiH sunčano i toplo, do 21 C

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 31.03. 2017. 09: 02- DAN ZA ŠETNJU I UŽIVANJE: U BiH sunčano i toplo, do 21 C. U većem delu BiH danas će biti pretežno sunčano i toplo, a na istoku umjereno oblačno, s temperaturom do 21 stepen, saopštio je BIHAMK- hidrometeorološki zavod u Sarajevu.

U BiH jutro pretežno vedro i manje hladno. Slab mraz će se javiti samo ponegdje u kotlinskim predjelima i na planinama. Tokom dana pretežno sunčano i ugodno toplo.

Popodne nas čeka umjereno oblačno vrijeme, a uz nešto više oblaka na istoku može biti kratkotrajnih pljuskova.

Vjetar slab i promjenljiv. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15°C do 21°C, na jugu malo toplije, u višim predjelima od 13°C.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Tokom poslijepodneva je moguć slab i kratkotrajan pljusak. Jutarnja temperatura oko 7, a dnevna oko 17 °C.

Što se tiče ostalih gradova BiH, u Mostaru će biti 23 stepena a u Zenici, Goraždu, Bijeljini, Doboju i Prijedoru najviša dnevna temperature dostiće 20°C, u Tuzli nešto manja, do 17 °C.

Puhaće slab do umjeren vjetar. Jutarnja temperatura biće od četiri do devet stepeni, a najviša dnevna od 17 do 21 stepen.

Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta do 24 stepena, a zatim promenljivo i hladnije, mjestimično sa kišom, a na visokim planinama sa snijegom

Izgledi vremena do 7. aprila: Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mijesta od 20 do 24 stepena. Samo u ponedeljak će posijle podne na jugozapadu BiH biti nestabilno sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Za vikend će u Hercegovini i u bližem području puhati umjeren, povremeno jak jugoistočni vijetar.

Zatim do kraja perioda promjenljivo i hladnije, mjestimično sa kišom, a na visokim planinama sa snijegom.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net