Recent Posts

Navijač Bajerna tuži klub, traži 120.000 eura zbog povreda

Navijač Bajerna tuži klub, traži 120.000 eura zbog povreda

Istanbul, Minhen– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Sport- Tehnologija” 24. 03. 19:56- Navijač Bajerna tuži klub, traži 120.000 eura zbog povreda. Navijač Bajerna tuži klub zbog povreda, Englez mu pao na glavu … Navijač minhenskog Bajerna čekao je da uđe na meč sa Mančester junajtedom kada mu je jedan Englez pao na glavu.

Fric Retenštajner čekao je ispred “Alijanc arene” da uđe na revanš četvrtfinala Lige šampiona 2014. godine. Dok je stajao u redu, navijač gostujućeg tima prešao je preko ograde i uređaja koji kontroliše karte i skočio mu na glavu.
Navijač Bajerna sudskim putem će pokušati da od svog kluba naplati 120.000 evra odštete, jer mu je drugi navijač u incidentu na Alijanc areni pao na glavu i teško ga povredio.

Retenštajner je od siline udarca ostao bez zuba i slomio lakat i koljeno, zbog čega je bio na nekoliko operacija i još hoda na štakama.

Sada je podigao tužbu protiv Bajerna od kojeg traži odštetu jer mu klub nije pružio sigurnost, a imao je plaćenu ulaznicu.

Sud je predložio nagodbu u iznosu od 10.000 eura koju su odbili i navijač i klub, jer ne priznaje krivicu. Suđenje se nastavlja 5. aprila.

Na stadion Bajerna godišnje uđe oko dva miliona gledalaca, od kojih samo petoro uspije to da učini bez ulaznice.

Od jačine udarca, nesrećni navijač ostao je bez nekoliko zuba, slomio je lakat i koleno. Morao je da ide na nekoliko operacija, a i dalje hoda na štakama. Zbog toga je odlučio da podigne tužbu protiv Bajerna, jer mu klub nije pružio sigurnost pred ulazak na stadion iako je imao plaćenu kartu.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net