Recent Posts

Šokantan zločin, odrubio glave sjekirom bratu i baki

Šokantan zločin, odrubio glave sjekirom bratu i baki

Ljubljana– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa” 23.03. 2017. 01:02- HOROR U DEŽELI: Sjekirom odrubio glave baki i bratu, pa uradio nešto još gore. Slovenački državljanin (35) je hladnim oružjem ubio 31-godišnjeg brata i 80-godišnju baku.

Tijela su pronađena u različitim prostorijama, a motiv ubojstva zasad nije poznat…
 
Marko Abram (35) iz sela Štanjel u Sloveniji ubio je brata i baku, a prema neslužbenim podacima odrubio im je glave sjekirom.
 
Kako prenosi Slovenski dnevnici, Abram je jučer obavijestio policiju o ubojstvima te se predao i nalazi se u pritvoru.
Abram je sa svojim žrtvama, 31-godišnjim bratom i 80-godišnjim bakom, živio pod istim krovom, a baka je braći bila “zamjenska” majka.
 
Tijela su pronađena u različitim prostorijama, a motiv ubojstva zasad nije poznat. Policija je pretraživala imanje u nadi da će pronaći oružje kojim je počinjen zločin.
 
Marko Abram (35) je u ponedeljak hladnim oružjem ubio 31-godišnjeg brata Marija i 80-godišnju baku Maricu u selu “slovenačkim selu” Štanjel, javlja slovenski Dnevnik.
 
Prema neslužbenim informacijama, ubica je sjekirom žrtvama odrubio glave, a potom ih spalio u peći. Očistio je kuću i nazvao policiju. Nakon što su došli na mjesto zločina, ubica je policiji potvrdio da je ubio baku i brata. Tela su našli u odvojenim prostorijama.
 
Motiv ubistva zasad nije poznat, a osumnjičeni za zločin izveden je pred istražnog sudiju.  Istraga je u toku. Policija pregleda kuću i prostor oko nje u nadi da će pronaći oružje kojim je počinjen zločin. Meštane Štanjela potresao je hladnokrvan zločin. Kažu da je ubijena starica odgajila braću kao vlastite sinove.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net