Recent Posts

HOROR, Tramvaj raskomadao čovjeka

HOROR, Tramvaj raskomadao čovjeka

Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 22.03. 2017. 09:52- HOROR, Tramvaj raskomadao čovjeka. Nepoznata osoba poginula je kasno sinoć u Beogradu završila pod točkovima tramvaja, pišu beogradski mediji.

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, nešto prije 23 sata, u Bulevaru Kralja Aleksandra 282, stradao je nepoznati muškarac, kada ga je tramvaj raskomadao na šinama!

Nesrećni čovjek je iskočio iz prvog vagona duplog tramvaja i pao ispod drugog, pa su dijelovi tjela bili rasuti u dužini od 200 metara, koliko ga je vozilo “vuklo”.

Stravičan prizor zatekli su sinoć prolaznici u Bulevaru Kralja Aleksandra, gdje su dijelovi tela nastradalog muškarca bili rasuti svuda po šinama. Prema riječima dežurnog dispečera GSP-a, muškarac se nalazio u dupliranom tramvaju na liniji 7 i na stajalištu “Lion”, čovjek je nasilno otvorio vrata i ispao iz tramvaja.

– Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće u smjeru ka okretnici u Ustaničkoj. Vozač nije ni primjetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isjekao- potvrdio je “Novostima” dispečer GSP-a.

Glasnogovornica Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su “nepoznate okolnosti dovele do smrtnog ishoda i da će istražni postupak utvrditi razloge”.

Tramvaj je nesretnog muškarca odnio oko sto metara uzbrdo od mjesta nesreće, a ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

-Putnik je iskočio kad je tramvaj počeo da se kreće. Vozač nije ni primijetio da je prilikom skoka potpao pod drugi vagon, koji ga je potpuno isjekao – potvrdio je dispečer.

Također, pišu mediji da je poginuli čovek navodno bio u alkoholisanom stanju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net