Recent Posts

Nesreća: Povrijeđeno osam osoba, među njima navijači FK Sarajevo

Nesreća: Povrijeđeno osam osoba, među njima navijači FK Sarajevo

Sarajevo, objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region” 19. 03. 2017. 13: 52- Nesreća: Povrijeđeno osam osoba, među njima navijači FK Sarajevo. Najmanje osam osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u mjestu Srednje, potvrđeno nam je u MUP-u Kantona Sarajevo.

Povrijeđene osobe su prevezene na Kliniku urgentne medicine KCUS-a.

Nesreća se dogodila u 18.50 sati, a učestvovala su vozila Alfa Romeo, BMW i Golf 2. Od siline udara, BMW je završio u jarku kraj ceste.

Povrijeđeni su vozilom Hitne pomoći upućeni na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, a kako nam je rečeno u policiji ima i teško povrijeđenih.

O kako teškom sudaru se radilo svjedoči i činjenica da su prilikom izvlačenja unesrećenih učestvovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade KS, koji su morali sjeći vozila da dođu do povrijeđenih.

U toku je policijski uviđaj, a zbog ove nesreće, saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta M-18 potpuno je obustavljen.

Okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće bit će poznate nakon provedenih istražnih radnji.

U MUP-u potvrdili su za Faktor da su tri osobe zadobile teške povrede, dok ih je petero lakše povrijeđeno. Niko od njih za sada nije životno ugrožen.

Dežurni operativni je kazao da su ekipe na terenu i vrše uviđaj, te da se saobraćaj otežano odvija na dijelu gdje se desila nesreća.

Među povrijeđenim osobama su navijači FK Sarajevo, koji su se vraćali u glavni grad BiH nakon utakmice koju je njihov klub igrao protiv tuzlanske Slobode.

Na Facebook stranici FK Sarajevo navodi se da je grupa navijača, nakon današnje utakmice 22. kola BH Telecom Premijer lige BiH, doživjela saobraćajnu nesreću na povratku u Sarajevo.

-Fudbalski klub Sarajevo je uz naše navijače i njihove porodice i želimo im brz opravak– piše na Facebook stranici.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net