Recent Posts

Horoskop za 19. mart 2017

Horoskop za 19. mart 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 19.03. 2017. 00:02- Ovan se rasipa, Bik popustljiv, Blizanci zaljubljeni, Rak ima problema sa saradnicima, Lav ima troškove, Djevica izolovana, Vaga ima dobar dan, Škorpija uspješna, Strijelac dinamičan, Jarac radan, Vodolija u punoj snazi, Ribe vrijedne.

Romantičan i lijep dan je pred vama. Mjesec će ući u znak Strijelca, Merkur će sa Venerom napraviti predivnu atmosferu za jednu finu prijatnu komunikaciju između dvoje ljudi, a tu su i šanse za neke ljubavne zgode. S obzirom da je Venera retrogradna i da vas svakako u prikrajku čeka neka stara ljubav, usudite se da i vi ovog puta pošaljete poruku ili je nazovete. Vrijeme kada se karmičke ljubavi započinju, a stare obnavljaju ili definitivno završavaju. Svakako prije svakog kraja, neki početak mora da se dogodi, a svemu tome romantičnu atmosferu i ambijent svakako će napraviti Sunce na samom kraju poslednjeg znaka Riba. U ponedeljak ulazi u Ovna, pa današnji dan iskoristite na najljepši način, romantičan svakako. Ovo je horoskop za 19.03.2017. godine.

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao– Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

Ljubav– Zasigurno osjećate novi upliv energije koji navodi vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

Zdravlje–Više se odmarajte.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao– Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unaprijed brinuti jer možete donijeti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist donijeti, imajte malo strpljenja.

Ljubav– Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osjećanja. Slobodni Blizanci će danas biti spremni na akciju.

Zdravlje–Odlično.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao– Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

Ljubav– Ljubav Vam je vjerna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savjet, naročito ne ljubavni.

Zdravlje–Problemi sa disajnim putevima.

RAK (22. 6. 22. 7)

Posao– Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maximalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osjećate pravo blagostanje.

Ljubav– Danas ste jako lijepi, i sebi i drugima, i osjećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok slobodni Rakovi će danas biti na meti posmatrača.

Zdravlje–Osjećate se dobro.

LAV (23. 7. 22. 8)

Posao– Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbjegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.

Ljubav– Slobodni Lavovi će danas osjećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.

Zdravlje–Problemi sa sinusima.

DJEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao– Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

Ljubav– Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Ne izbjegavajte kontakt, lijepo je sa nekim ostati i prijatelj.

Zdravlje–Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA (23. 9. 22. 10)

Posao– Na poslovnom planu nove prilike i nove promjene,, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci.

Ljubav– Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promjenite.

Zdravlje–Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA (23. 10. 22. 11)

Posao– Danas dajete od sebe maximum,ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka riječ vam djeluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za Vaš trud.

Ljubav– Partner Vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su danas spremne da pokažu sebe u najboljem svjetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

Zdravlje–Skloni ste prehladi.

STRIJELAC (23. 11. 21. 12)

Posao– Spremni ste na kompromis i diplomatsko rješenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas niko guši.

Ljubav– Danas Vam je partner nevjerovatno privlačan. Ne bi bilo loše da iznenadite voljenu osobu nekim malim poklončićem. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati.

Zdravlje–Bolovi u zgobovima.

JARAC (22. 12. 20. 1)

Posao– Cjeli dan Vam je jedan veliki plan. Ne žurite nigdje, danas i nije baš toliko srećan dan za poslovne projekte. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vrijeme.

Ljubav– Privlači Vas energija znaka Lava i Ovna, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre, po Vašim pravilima.

Zdravlje–Odlično.

VODOLIJA (21. 01. 19. 02)

Posao– Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, djeluje Vam da Vas non stop neko blokira.

Ljubav– Rješili ste sreću da potražite sami, nekada je tako i najbolje. Zauzete Vodolije će danas biti veoma pažljive i kreativne.

Zdravlje–Osjećate se dobro.

RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao– Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan.

Ljubav– Slobodne Ribe su danas posebno šarmantne pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše.

Zdravlje–Osjećate se iscrpljeno.

Astrolog: Suleyman Serbest

Pročitajte više na regionalnom portalu iBalkan.net

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net