Recent Posts

Tračevi subotom, taj Balkan…

Tračevi subotom, taj Balkan…

Istanbul,Sarajevo, Beograd– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Magazin, Estrada” 18. 03. 2017. 08: 52- Tračevi subotom, taj Balkan… JK prozvala Viki: Ja sam Ronaldo, a ti skupljaš lopte… Otjerala sam Zoricu iz Pinkovih zvijezda… Marija Šerifović: Želim da rodim sina… Jelena Karleuša: Nisam trudna, samo sam debela…

JK prozvala Viki: Ja sam Ronaldo, a ti skupljaš lopte…

Na snimanju poslednje emisije Zvezde Granda koja još uvijek nije emitovana, Jelena Karleuša je u tolikoj mjeri ponizila Viki Miljković da su svi u studiju ostali u šoku!

Međutim, i Viki je njoj uzvratila, pa je nastalo komešanje i potpuni haos! Čak je Saša Popović morao da prekine snimanje emisije!

Karleuša je, naime, u jednom trenutku rekla:

Mnogo me nerviraju malicioznost i prostakluk, a najteže se mirim sa ljudskom glupošću– iskrena je popularna pjevačica…

“Ja sam Ronaldo, Marija Šerifović je Mesi, a Viki Miljković skuplja lopte!”

I dok su svi u studiju prasnuli u smijeh, Viki nije htela da joj prećuti, pa je odgovorila Karleuši:

“Ti si samozvani Ronaldo, kao što si i samozvana diva!”

Otjerala sam Zoricu iz Pinkovih zvijezda…

Nikolićeva tvrdi da se Brunclikova zbog nje nije pojavila na snimanju muzičkog šoua, u kojem su je zamijenili Đani i Željko Šašić.

Maja Nikolić tvrdi da je oterala Zoricu Brunclik iz „Pinkovih zvezda“. Pjevačica smatra da je ona glavni krivac što se njena starija koleginica nije pojavila na snimanju poslednje četiri emisije, te da je izmislila bolest kako bi se opravdala pred produkcijom.

Nikolićeva kaže da se Brunclikova više puta žalila na nju čelnicima Pinka i da je zahtevala od njih da je izbace iz žirija, a na kraju je ona bila ta koja ga je napustila.

– Zorica nije više u „Pinkovim zvezdama“, logično je da je otišla zbog mene. Otjerala sam je! Nije mogla da izdrži sa mnom. Žena ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Bilo je krajnje vrijeme, jer je mnogo dosadna. Ja ne želim da se spuštam na njen nivo. I s Darom Bubamarom se često zakačim, ali ona kad proziva, proziva me na šmekerski način, koji nije uvredljiv- kaže Maja i dodaje:

– Ne zanima me da li će se vraćati u dalje takmičenje. Sledeće snimanje je 25. marta, pa ćemo baš vidjeti da li će se pojaviti. Što se mene tiče, ne moram nikad više da je vidim. Tražila je od glavnih da me izbace iz takmičenja, da više ne budem u žiriju. To nije ljepo. Koliko god da se nas dvije ne razumemo, ja to nikad ne bih uradila- priča Maja.

Pjevačica dodaje da su emisije mnogo zabavnije bez Zorice, kojoj su zamena bili Radiša Trajković Đani i Željko Šašić.

– Bilo je odlično na snimanjima. Toliko smo se smejali, baš je bila pozitivna atmosfera- rekla je Maja…

Marija Šerifović: Želim da rodim sina…

Marija Šerifović jedva čeka da rodi naslednika!!!

Pjevačica kaže da priželjkuje da dobije sina, kome će dati ime Luka ili Maksimilijan. Planira da ode u banku sperme u inostranstvu i samo pronađe “materijal” za svog prvenca.

– Želim da rodim sina i da se u potpunosti posvetim tom malo Šerifoviću. Ali postoji još puno stvari u životu koje planiram da uradim prije nego što se ostvarim kao majka. Ne bih voljela da dobijem djete, a onda da ga odgajaju babe, dede, strine, stričevi. Hoću ja da budem ključna osoba u njegovom životu- rekla je Marija.

Ona dodaje da se ozbiljno priprema za tu ulogu.

– Bebe će morati da bude najuspešniji projekat u mom životu, za koji moram da imam sve vrijeme ovog svjeta. Zbog toga ne žurim, nego puštam da sve ide svojim tokom. I garantujem da ću izabrati najbolji trenutak za majčinstvo- kaže ona…

Jelena Karleuša: Nisam trudna, samo sam debela…

Nakon mnogobrojnih spekulacija o trudnoći, Jelena Karleuša je razrešila dilemu.

Jelena Karleuša nedavno se našla u centru pažnje zbog navoda da je u drugom stanju, što je ona sada demantovala.

Naime, nekoliko portala prenijelo je vijest da je Jelena Karleuša u drugom stanju, a razlog za to bio je video snimak koji je postavio fotograf koji je radio njene fotografije za jedan magazin u Njujorku.

Ispod tog snimka, jedna osoba ostavila je komentar kojim je nagovestila da će porodica Karleuša- Tošić postati bogatija za još jednog člana. Međutim, u tome nema istine: “Zezaju me ovi novinari, pišu “Vidi, trudna je”, ovakva, onakva, nisam trudna, samo sam debela” izjavila je Jelena i otkrila da će napokon svoju armiju fanova obradovati novim pjesmama ovog ljeta, nakon četiri godina…

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net