Recent Posts

Jeziva saobraćajka kod Dubrave blizu Živinica

Jeziva saobraćajka kod Dubrave blizu Živinica

Tuzla, Živinice– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 12. 03. 2017. 01:22- Jeziva saobraćajka kod Živinca. Jeziva saobraćajka: Muškarac poginuo u sudaru “golfa” i kombija. Fatalna nesreća u Dubravama: Vozač golfa poginuo u sudaru sa kombijem.

Kako je potvrđeno u MUP TK sudar dva vozila, “golfa” i kombija dogodio se u 9:35 u mijestu Dubrave kod Živinica, a uzroci nesreće za sada nisu poznati.

Vozač “golfa” ostao je mrtav na mijestu, dok je teže povređen i M.D. (47) iz Banoviča koji je vozio kombija. On je odmah prebačen u tuzlansku bolnicu.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, ali uzrok nesreće biće poznat tek nakon obavljenog uviđaja na mestu nesreće.

Do sudara dva vozila, odnosno golfa i kombija došlo je  u jutarnjim satima, a uzroci nesreće za sada nisu poznati.

Vozač “golfa” N.B. (50) iz Dubrava ostao je mrtav na mijestu, dok je teže povređen i M.D. (47) iz Banoviča koji je upravljao kombijem. Povređeni M.D. je kolima Hitne pomoći prevezen u tuzlansku bolnicu.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine. Tačan uzrok će se znati nakon završetka istrage.

Saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovali automobil “Golf mk2”, kojim je upravljao N.B. i kombi, dogodila se jutros u 9.35 časova.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, ali uzrok nesreće biće poznat tek nakon obavljenog uviđaja na mestu nesreće.

Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net