Recent Posts

Sarajevo, žena upucala muža…

Sarajevo, žena upucala muža…

Sarajevo– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region” 11. 03. 2017. 01:02- Sarajevo, žena upucala muža… U sarajevskom naselju Hrasno oko 13.45 sati došlo je do pucnjave, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Danas u 13:45 MUP-u Kantona Sarajevo dobio je dojavu da je došlo do pucnjave i tom prilikom povrijeđena je jedna muška osoba. Informacija o pucnjavi je potvrđena u Operativnom centru MUP-a KS.

Kako su svjedoci ispričali, žena je pucala u supruga iz vatrenog oružja i pri tome ga ranila u nogu. Sve se dogodilo na trolejbuskoj stanici u naselju Hrasno, gdje je pričinjena velika materijalna šteta na okolnim objektima. Još nije poznat stepen ozljeda koje je muškarac zadobio.

– U ulici Azize Šaćirbegović došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom povrijeđen je muškarac, a nakon pucnjave policija je uhapsila jednu žensku osobu- potvrđeno je Feni iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 – Građani su pozvali policiju i prijavili da se u ulici Azize Šaćirbegović čuju pucnji iz vatrenog oružja. Više patrola je upućeno na mjesto događaja – kazali su nam u MUP-u KS.

Kako saznajemo na mjestu događaja, pucala je žena, koja je ranila svog muža u desnu nogu. Nakon toga je ušla u obližnji frizerski salon, gdje je, navodno, također pucala. Kao motiv spominje se ljubomora.

U trenutku nesreće na ulici se nalazio veliki broj ljudi i prava je sreća da niko od prolaznika nije povrijeđen.

Pucnjavi je, prema izjavama očevidaca, prethodila žestoka svađa između njih, a sve se odigralo naočigled njihovo dvoje maloljetne djece.

Ranjeni muškarac vozilom Hitne pomoći je prevezen u Kliniku urgentne medicine KCUS-a, dok je žena privedena i trenutno se nalazi u policijskom vozilu na mjestu događaja. Policija trenutno obavlja uviđaj i razgovara sa očevicima.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net