Recent Posts

Horoskop za 11. mart 2017

Horoskop za 11. mart 2017

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 11. 03. 2017. 00:02-Ovan nervozan, Bik umoran, Blizanci jaki, Rak puno radi, Lavu dan za ljubav, Djevica sputana, Vaga vitalna, Škorpija nema tegobe, Strijelac rasejan, Jarac sluša svoj unutrašnji glas, Vodolija dominira, a Ribe moraju da vjeruju u sebe. Kišna subota je pred nama, zaokružili smo još jednu radnu nedelju pa  idemo na zasluženi odmor. Ova subota, pored kiše, želje za odmorom i mirom, obilježiće i jutarnja konjukcija Merkura i Neptuna (u Ribama), i odmah da vas upozorimo da je ovaj dan stvoren za prenošenje dezinformacija, neprovjerenih informacija i laži. Danas biste vi, ili svijet oko nas mogli malo haotičnije da se ponašate, da u nekim situacijama ne razmislite dovoljno (ili nikako) prije nego što date odgovor, rješenje. Čuvajte se da ne odate neke tajne koje ne biste smjeli ili da nekoga ne slažete, a još više se pripazite da neko ne slaže vas. Kako dan bude prolazio tako će i ove pojave polako da nestaju, a predveče će na vas već početi da djeluje Venerina promjena znaka u Ribe, divna energija, kreativnosti, ljubavi, maštarija. Ovo je današnji horoskop za 11.03.2017. godine…

Ovan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte biti brzopleti – vrijeme radi za vas, a bolje poslovne prilike su sve izvjesnije. Može doći do nekih sitnijih promjena u poslu – ali ništa što može poremetiti Vaše planove za budućnost.

Ljubav: Trebalo bi češće da udovoljavate voljenoj osobi – kako bi se zaista osjećala posebno, onako kako se i vi često osjećate. Slobodni pripadnici znaka možda propuštaju “male signale” od neke osobe.

Zdravlje: Pronađite svoj “izvor” pozitivne energije.

Bik (21. april – 20. maj)

Posao: Ne želite da neko mijenja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima.

Ljubav: Umijete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan utjecaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savjet. Postoji rješenje za sve.

Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Rak (21. jun – 22. jul)

Posao: Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rješenja.

Ljubav: Zahtjevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Djelujete vrlo uporno.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspjeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.

Ljubav: Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i po cijenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu.

Zdravlje: Glavobolja.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmjeravajte na osnovne ciljeve.

Ljubav: Najbolje se osjećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće umije da vas iznenadi.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: U skladu sa prethodnim iskustvom sada mijenjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.

Ljubav: Lako mijenjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete vješto da se prilagodite.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Djelimična rješenja nisu dobra.

Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanim zahtjevima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Strijelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.

Ljubav: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Zdravlje: Odlično se osjećate.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u procjeni.

Ljubav: Teško vas je razuvjeriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumjevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Zdravlje: Nervozni ste.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima.

Ljubav:  Izbjegavajte emotivne kontraste u reakcijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promjenama u mišljenju. Teško je slijediti vaš ritam kada se zanesete.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Posao: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspjeha. Danas budite strpljivi, popustljivi, ne ulazite u konflikte.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

Astrolog: Suleyman Serbest

Horoskop za petak 10. mart 2017

Pročitajte više na regionalnom portalu iBalkan.net…

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net